Jaki cross/enduro na poczÄ…tek ??
• Strona 1 z 1
Jaki cross/enduro na poczÄ…tek ??
Cześć to mój pierwszy post odnośnie crossa/enduro. Mój budżet wynosi około 4000-5000 zł . Ale nawet ktm z olx za 4000zł jest
Motor będzie służył mi głównie do lasów i dróg polnych oraz troszkę na drogę gdy będe chcial do lasu przyjechać. Mam 12 lat i 160cm wzrostu. To będzie mój pierwszy motor, zastanawiałem się nad hondą cr 85 ale honda to bardziej chyba na tory będzie.
Myślę że w dziale heńka 12323 wszystko ci napiszą
przesuwam
senekkorzenna

Myślę że w dziale heńka 12323 wszystko ci napiszą
przesuwam
senekkorzenna
- YuShiX
- Świeżak
tak crossówki jak cr, kx rm sx itp to są motocykle na tory crossowe, bardzo kiepskie do lasy a juz całkowicie nie moizna sie nimi poruszać po drogach publicznych...
w twoim wieku szukał bym dobrego motoroweru bo niestety nie ma dobrych mocniejszych enduro. moze jeden wyjątek HM CRE. generalnie to szukał bym dowolnej maszyny, ta własnie hm cre, yamaha dt, aprilia rx, derbi senda, gilera rcr i pozostałe motocykle ( praktycznie kazda marka ma jakis model ) do tego jak chcesz jeździc po drogach publicznych kup 50tke i legalnie mozesz smigać po ulicy. jak chcesz ostrzej polatac w terenie po zakupie stuninguj silnik albo od razu kup po tuningu. tutaj mówie o sportowym wydechu, i cylindrze big bore czyli np motocykl 50 ccm przerobione na 80tke. wtedy ma fajnego kopa i do nauki spoko wystarczy. ale na 80tce nie mozesz smigac legalnie po ulicy....
w twoim wieku szukał bym dobrego motoroweru bo niestety nie ma dobrych mocniejszych enduro. moze jeden wyjątek HM CRE. generalnie to szukał bym dowolnej maszyny, ta własnie hm cre, yamaha dt, aprilia rx, derbi senda, gilera rcr i pozostałe motocykle ( praktycznie kazda marka ma jakis model ) do tego jak chcesz jeździc po drogach publicznych kup 50tke i legalnie mozesz smigać po ulicy. jak chcesz ostrzej polatac w terenie po zakupie stuninguj silnik albo od razu kup po tuningu. tutaj mówie o sportowym wydechu, i cylindrze big bore czyli np motocykl 50 ccm przerobione na 80tke. wtedy ma fajnego kopa i do nauki spoko wystarczy. ale na 80tce nie mozesz smigac legalnie po ulicy....
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości