Zobacz wątek - Rejestracja Peugeot Speedfight 2
NAS Analytics TAG

Rejestracja Peugeot Speedfight 2

i inne małe pojemności
_________

Rejestracja Peugeot Speedfight 2

Postprzez speedfight2 » 5/9/2007, 21:07

w więc tak, kupiłem w polsce sprowadzonego z Belgii Peugeota Speedfighta 2, on jest z 2005 roku i nie był w ogóle rejstrowany w Belgii. Kupiłem i dostalem tylko umowę (że niby sam go sobie przywiozłem) + mała karteczkę (CERTYFIKAT) na niej są tam informacje, data produkcji, marka, model etc, i mam pytanie czy tyle mi wystarczy abym go normalnie zarejestrował na 50 w Polsce etc? Nie będzie zadnych problemów z rejestracją? Z góry dziękuję za pomoc i Pozdrawiam!
Peugeot Speedfight 2 ! RLZ :)
speedfight2
Świeżak

Postprzez pk. » 5/9/2007, 22:37

Wnioskuje ze nie byl w belgii rejestrowany ? Jak to ten certyfikat + umowa starczy.

i chyba bedziesz musial oddac to do tłumaczenia.
pk.
Świeżak

Postprzez Kox » 5/9/2007, 22:46

Ja także mam Peugeota Speedfighta 2, tylko, że sprowadzone z Niemiec. Sporządziłem z właścicielem umowę, i dostałem "certyfikat" czyli brif (książeczka z napisem Peugeot) który dałem do tłumaczenia, razem z umową. Później będziesz musiał iść na diagnostykę, do urzędu skarbowego i do wydziału ruchu drogowego.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
Kox
Świeżak

Postprzez speedfight2 » 6/9/2007, 16:25

Tylko, że ja nie dostałem ksiązeczki z napisem Peugeot, tylko taka mała karteczka, jakby troche grubsza od bloku technicznego, tam są dane, marka, model, rok produkcji i chyba numery silnika, mam nadzieje, że nie będę miał problemów z rejestracją?
Peugeot Speedfight 2 ! RLZ :)
speedfight2
Świeżak

Postprzez Kox » 6/9/2007, 17:06

To właśnie o tą książeczkę mi chodzi, po prostu mi Peugeot wydał z ich napisem. Problemów z rejestracją nie powinieneś mieć :)
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
Kox
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm