Czy scigacz ma sens
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Czy scigacz ma sens
Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Od 6 lat od 50ccm aż do 650 po polach Posiadam A1 od 2lat i jeżdżę różnymi sprzętami ale nie sportami wiec to ma być mój debiut
Motorynka 2lata
Skutery >50ccm ok 10tys km
MZ ETZ 125 ok 5tys km
Vespa 125-300ccm 4tys km
Inne 2tys km
- Wiek, waga, wzrost,
17, od lutego 18, 100kg, 194cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
jazda na co dzień do szkoły/weekendowe latanie z kumplami/winkle
+- 70%/20%10%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Od 4000km do 6000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Do 15tys a ciuchy posiadam oprócz botów ale to się dokupi
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
R6,R3,CBR500R, Marzy mi się jakiś Włoch lecz nie ma na A2 ale każdą propozycję rozważę
Od 6 lat od 50ccm aż do 650 po polach Posiadam A1 od 2lat i jeżdżę różnymi sprzętami ale nie sportami wiec to ma być mój debiut
Motorynka 2lata
Skutery >50ccm ok 10tys km
MZ ETZ 125 ok 5tys km
Vespa 125-300ccm 4tys km
Inne 2tys km
- Wiek, waga, wzrost,
17, od lutego 18, 100kg, 194cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
jazda na co dzień do szkoły/weekendowe latanie z kumplami/winkle
+- 70%/20%10%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Od 4000km do 6000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Do 15tys a ciuchy posiadam oprócz botów ale to się dokupi
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
R6,R3,CBR500R, Marzy mi się jakiś Włoch lecz nie ma na A2 ale każdą propozycję rozważę
- Casyn
- Świeżak
jak długa masz nogę bo ja mam ok 88cm i boje sie tylko tego ze będę haczyć o kierownicę . Dzieki za te info wszyscysuhy-19 napisał(a):Xj6 to nie sport ja mam r6 i podobny wzrost i jak dla mnie yamaha jest mega wygodna
A co do pieniędzy to raczej naj mniejszy problem mogę nawy samemu naprawić jak to będzie dla mnie to nawet i lepiej bo będę wiedział na czym jeżdżę
- Casyn
- Świeżak
Jak już rozmawiacie o XJ6 to może warto też polecić ER6n/f? Za 15k dostaniesz już moto w bardzo dobrym stanie zależy jeszcze od rocznika. Motocykl bardzo zachwalany, więc warto by się było nad nim zastanowić
- Qiervu
- Świeżak
Dobra przysiadłem sie do r6 ale jednak jej wygląd to nie wszystko . Sport nie nada się do codziennego użytku i nie chcę czegoś pospolitego czyli zero gs'ow cb czy er
Wiem zmieniÅ‚em bardzo poglÄ…dy ale chodzi mi teraz o jak najwiÄ™kszÄ… bezawaryjność 😊 myÅ›laÅ‚em od dÅ‚uższego czasu nad mz 660 skorpion a może jakieÅ› supermoto bo mazy mi sie maly
teren. ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycjÄ™
Wiem zmieniÅ‚em bardzo poglÄ…dy ale chodzi mi teraz o jak najwiÄ™kszÄ… bezawaryjność 😊 myÅ›laÅ‚em od dÅ‚uższego czasu nad mz 660 skorpion a może jakieÅ› supermoto bo mazy mi sie maly
teren. ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycjÄ™
- Casyn
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości