cbr 600 f2 nie odpala:(
• Strona 1 z 1
cbr 600 f2 nie odpala:(
Witam mam cbr 600f2 91 ostatnio miałem rano problemy z odpaleniem go musiałem krecic ze trzy razy,a dzsiiaj padł całkiem aku kupiłem nowy bo tamten był juz do niczego teraz gdy probuje odpalic słychac jakby było jakies zwarcie co to moze byc motor nadal nie odpala ?prosze o pomoc czy mogło pojsc cos drogiego to mnie ciekawi
- ryrek
- Świeżak
popytaj jeszcze moze jakichś mechaników motocyklowych, lu udaj sie najepiej do jakiegos elektryka, tylko nie budowlanego ;D
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Co to znaczy, "słychać zwarcie"?
Ten nowy akumulator naładowałeś?
Ten nowy akumulator naładowałeś?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Witam ponownie długo sie nie nacieszyłem na drugi dzien rano moto znowu nie odpalił aku nie był naladowany i padł całkiem dzisiaj ponaladowaniu go a trwało to ponad dobe probowałem odpalic i nic strzeliło kilka razy z tłumika i nie odpala nie wiem co jest moze swiece zalane ,ale nie mam klucza pomocy znowu czeka mnie chyba serwis przerabane jak samemu nic sie nie zrobi mam dosc
- ryrek
- Świeżak
A moze po prostu jakis kabel masz przetarty i masuje do ramy ?
To moze tlumaczyc taki stan rzeczy. Mozliwe tez ze dobiles akumulator badz go nie naladowales, mocno zwarles (przez np peknieta izolacje przewodu) i teraz nadaje sie do wymiany.
Sprawdz na innym aku jak to wyglada, zeby definitywnie zakonczyc sprawe elektryki
To moze tlumaczyc taki stan rzeczy. Mozliwe tez ze dobiles akumulator badz go nie naladowales, mocno zwarles (przez np peknieta izolacje przewodu) i teraz nadaje sie do wymiany.
Sprawdz na innym aku jak to wyglada, zeby definitywnie zakonczyc sprawe elektryki
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości