BRAK ISKRY -- CPI ARAGOM
• Strona 1 z 1
BRAK ISKRY -- CPI ARAGOM
witam mam nietypowy problemze skuterem cpi aragon 50 s line 2T
BRAK ISKRY
wymieniłem stojan alternatora,, moduł zapłonowy ,, cewkię przewód wysokiego napięcia fajkę i świecę i iskry brak sprawdziłem przewody wszystkie od góry do dołu i otarć brak
gdy uruchamiam starter to świecę mogię śmiało trzymać w ręku i nic sie nie dzieje czy ktoś ma jakiś pomysł co jest grane
BRAK ISKRY
wymieniłem stojan alternatora,, moduł zapłonowy ,, cewkię przewód wysokiego napięcia fajkę i świecę i iskry brak sprawdziłem przewody wszystkie od góry do dołu i otarć brak
gdy uruchamiam starter to świecę mogię śmiało trzymać w ręku i nic sie nie dzieje czy ktoś ma jakiś pomysł co jest grane
- drukarnia.cyfrowa@o2.pl
- Świeżak
- Świeżak
no niestety nic tajiego nie ma i nie było rozprułem cały peszel z przewodani by sprawdzic przewody i niema zadnej luznej wtyczji ani ucietych przewodów walcze z tym od tygodnia i na przewodach dochodzących do iskrownika gdy podłącze miernik niby napięcie pokazuje ale gdy podłącze zarówkę nawet nie błysnie a cewka tez jest nówka i przewód mogię trzymać w ręku i zero prądu
- Świeżak
witam za chwilę spróbuję wkleic kilka zdjęć a alarmu ten żęch nie miał
kurcze nie mogę wkleić zdjęć proszę e-mail to prześlę
edytuj posty
senekkorzenna
kurcze nie mogę wkleić zdjęć proszę e-mail to prześlę
edytuj posty
senekkorzenna
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości