ZX7R do oceny
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Boshi, Black-Ghost, leff
• Strona 1 z 1
ZX7R do oceny
http://olx.pl/oferta/kawasaki-zx7r-1997 ... bgvUx.html
Minusy jakich się dopatrzyłem: lakier nieoryginalny, set lewy spawany, odpryski lakieru przy prawej stronie czachy przy mocowaniu śrubek, brak ciężarków kierownicy, brak tankpada. Za około 5300 mam możliwość go kupić. Wiem, że nikt nie jest jasnowidzem i na odległość nie oceni stanu motocykl. Może ktoś go już oglądał i ewentualnie doradzi czy kupić, czy omijać szerokim łukiem.
Minusy jakich się dopatrzyłem: lakier nieoryginalny, set lewy spawany, odpryski lakieru przy prawej stronie czachy przy mocowaniu śrubek, brak ciężarków kierownicy, brak tankpada. Za około 5300 mam możliwość go kupić. Wiem, że nikt nie jest jasnowidzem i na odległość nie oceni stanu motocykl. Może ktoś go już oglądał i ewentualnie doradzi czy kupić, czy omijać szerokim łukiem.
-
mognilwo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości