aprilia rs 50 a tuono 50
• Strona 1 z 1
aprilia rs 50 a tuono 50
więc tak po pierwsze witam wszystkich
znalazłem ostatnio ogłoszenie odnośnie aprili tuono. W wyglądzie jest podobna do rs ale chciałbym się dowiedzieć dokładniej jakie są różnice między tymi motorkami - spalanie osiągi prowadzenie itp (zależy mi na rzetelnych wypowiedziach)

znalazłem ostatnio ogłoszenie odnośnie aprili tuono. W wyglądzie jest podobna do rs ale chciałbym się dowiedzieć dokładniej jakie są różnice między tymi motorkami - spalanie osiągi prowadzenie itp (zależy mi na rzetelnych wypowiedziach)
- wroar
- Świeżak
Tak jak sobie popatrzyłem na ten motorem to chyba tylko owiewki ma inne, reszta to samo co RS...
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
tuono ma wyzej kiere i wiekszy skok amortyzatoru z tylu, pozatym ma wiekszy gaznik, ale niewiem o ile;) jezeli lubisz wygodnie i daleko to Tuono, jezeli szybko i stylowo to RS 

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
A ja sie wypowiem tak
Roznice to sa minilane zapewne maja te same silniki czyli minerali am6 iwec tak to zadna rzuznica w silniku a co do gasznkia to zalezy jak kupisz rs wychodzili z 14 i 16 gaznikiem wiec wiesz polecam Rs z racji tego ze ja mam
Roznice to sa minilane zapewne maja te same silniki czyli minerali am6 iwec tak to zadna rzuznica w silniku a co do gasznkia to zalezy jak kupisz rs wychodzili z 14 i 16 gaznikiem wiec wiesz polecam Rs z racji tego ze ja mam

- maczo1232
- Świeżak
Witam. Jestem posiadaczem Rs 50 Tuono i powiem wam że te modele rożnią się siedzeniem i owiewkami;) Silnik to samo. A teraz tak offtopic lekki skoro już jest poruszony temat RS tuono. Po prawej stronie przy silniku jest taki korek jak na zapalonym moto go odkrece to tj. cos wprowadza w wirowanie olej. Tylko motor jest z austri sprowadzony i nie wiem czy wogole ktos go wymienial i jaki jest stan(ze wzgledu na wirnik nie ma bagnetu;/) Proszę o pomoc i sry za offtop
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- MarTinI1993
- Świeżak
a ja polecam zapytac się Kovala135 z połóweczką i ogóreczkiem do niego wpasc i powiedziec co i jak on ma te tuano czy tam coo i na pewno będzie wiedział co na cyzm polega i czym sie różni od rs 

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
a ja proponowal bym zalozyc nowy temat a nie odkopywac trupa sprzed roku aby powiedzlic sie swoimi pomyslami na temat roznic tych 2 pierdopedow poniewaz ta czesc w tym temacie jest juz nieistotna.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Bostorn napisał(a):a ja polecam zapytac się Kovala135 z połóweczką i ogóreczkiem do niego wpasc i powiedziec co i jak on ma te tuano czy tam coo i na pewno będzie wiedział co na cyzm polega i czym sie różni od rs
0,7 tez moze być

Ogolnie to:lampa przednia jest ta sama co w rs z tych lat,silnik to am6 z gaźnikiem 16 mm,wyższa kierownica i inne siedzenia plus inna owiewka z przodu.Reszta w sumie to samo.No i jeszcze jedno-zwykłych rs jest w trzy i troche,a tuono produkowali tylko w latach 2003-2004 i jest to taki biały kruczek wsród 50 tek można powiedzieć

Jakby co to udeżać na pw a nie drażnijcie gumisss'a.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
hah jaki zachłanny ;p;d
piersióweczka styka i garśc kiszonych ;d
pomoc nie za wielka a taka zapłata??
P
ee jak ja widzialem te tuonueuo;d to jakos dziwniej od rs wyglÄ…da bez owiewek bocznych inna czacha
swiesznie tak
piersióweczka styka i garśc kiszonych ;d
pomoc nie za wielka a taka zapłata??

ee jak ja widzialem te tuonueuo;d to jakos dziwniej od rs wyglÄ…da bez owiewek bocznych inna czacha
swiesznie tak
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Widziałeś w realu czy na foto?Bo na foto to też mi sie srednio podoba,w realu o niebo lepiej.Wie może ktoś ile sztuk wyprodukowali?Bo szukalem i nic
A fajnie by było wiedziec,bo moto raczej nie często spotykane.

-
Mi sie bardziej Tuono podoba bo mniej spotykane... Koval davaj jakies fotki swojej maszynki;P
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
W sumie to nie mam żadnej fajnej foty,pare tylko zaraz po zakupie...
Ale macie tu jedna

Ale macie tu jedna

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości