Trudne sprawy [18+]
zależy od tego gdzie ten burgman ma jechać. jak do tajlandii to słabo, ale np w Anglii sprawdzałby się fantastycznie. Mojemu ojcu też podejrzewam że by podszedł burgman niż jakiś pierdzipęd.
Senek nie zgadzam się. śmiem twierdzić że każdy naked bike w mieście sprawdza się tak samo dobrze jak skuter. Nie ma kibla pod tyłkiem i więcej pali ale na mniejszego jak 250 bym nie zamieniał. czasami trafia się miejsce gdzie aż prosi się aby wykręcić pod sufit obroty żeby posłuchać jak to drze mordę. Nie ukrywam, mój hornet to głównie zabawka którą namiętnie wykorzystuję dojeżdżając do pracy, po bułki, czy piwo. Jest szybciej niż samochodem i daje o wiele więcej frajdy. na 125cc by mi się nie chciało. chyba że 2T offroad.
Senek nie zgadzam się. śmiem twierdzić że każdy naked bike w mieście sprawdza się tak samo dobrze jak skuter. Nie ma kibla pod tyłkiem i więcej pali ale na mniejszego jak 250 bym nie zamieniał. czasami trafia się miejsce gdzie aż prosi się aby wykręcić pod sufit obroty żeby posłuchać jak to drze mordę. Nie ukrywam, mój hornet to głównie zabawka którą namiętnie wykorzystuję dojeżdżając do pracy, po bułki, czy piwo. Jest szybciej niż samochodem i daje o wiele więcej frajdy. na 125cc by mi się nie chciało. chyba że 2T offroad.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a):pamietacie filmik amahaya jak go skuter objeżdżał po wroclawiu
Pamiętacie amahaya?
Właśnie, wie ktoś co z nim się podziewa? Skończył w końcu chłopina tą SV-kę?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Kaai co się wydzierasz![]()
Nie wiem co Was tak słowo pipa razi kiedy to ręczne urządzenie do nalewania piwa z beczki.![]()
Waluś jest wyposzczony to mu w łepetynie jedno
i co sie czepiasz kaja

q w e r t y u i o p
a s d f g h j k l
z x c v b n m
teraz moze sobie kopiowac male literki

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
lagiboy napisał(a):zależy od tego gdzie ten burgman ma jechać. jak do tajlandii to słabo, ale np w Anglii sprawdzałby się fantastycznie
Kwestia gustu.
Do maista zdecydowanie wole hypermotarda lub innego nakeda. burgman to małoporęczne krówsko. Plus jego taki, że automat, dla niektórych pozycja i bagażnik w którym można schować wózek zakupów(choć jak na jego wiekość to i tak mała pojemność).
Ale do spokojnego przemieszczania się w klapkach się nada
-
Croowab - Bywalec
-
Croowab - Bywalec
-
Walenty - Moderator
senekkorzenna napisał(a):
Walu to Ty i czasy dysko lubiszchociaż horografia przypomina czasy Motown
Ja 93, także nie wiem co to motown

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Mariusz to była wytwórnia a zarazem agencja artystyczna z której wywodzą się Jacksons Five z z tej formacji Michel Jackson .
Tutaj masz formację która jest najbardziej charakterystyczna do tego co wkleiłeś.
https://www.youtube.com/watch?v=fDi2XdFUy3I
Dobra, fajne :0
https://www.youtube.com/watch?v=8HYXw1vADFQ
Jeżdżą z otwartymi drzwiami, bo spod pachy wali :s
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator