Trudne sprawy [18+]
w niedzielę po kilku - nastu - głębszych i w trakcie konwersacji z cześcią żeńską doszliśmy do wniosku że każda dziewczyna/kobieta jest w części lesbą. ja tak pomyślałem niechcący na głos, o dziwo nikt nie zaprotestował a nawet mi przytaknięto.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Spokojnie, les to ja nie jestem :p po prostu zwracam uwagę na ładne dziewczyny. No, mój czasami się ze mnie śmieje, że to on powinien się oglądać 

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
froeverfree napisał(a):Oj tam, oj tam. Tak to marudzicie, ale jakby co to każdy by popatrzył
na ładne dziewczę owszem... na ładne cycki też...
tak nawiasem to słyszałem jakiś czas temu że u dziewczyny jak z prawem jazdy, dobrze jak jest B

-
lagiboy - Moderator
Wolę zostać przy teorii, że dobre cycki to takie, które się wpasowują do dłoni.. Przecież b to prawie że nic 

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
od wina doopa boli, pij rudą wódę na myszach.
Panie i Panowie, chciałem powiedzieć słów kilka jak potraktowała mnie firma A*
kupiełm 3 miesiące temu buty SMXplus 2014 i odkleiła się metalowa siatka od wentylacji w lewym bucie.
Pokazałem to Kath - kierownikowi salonu i kazali mi podrzucić buty do wysyłki, co zrobiłem.
Po 3 tygodniach dostałem telefon że buty do odbioru, jadę a tam czeka na mnie nóweczka SMXplus 2015.
bez Werters Original poczułem się jak ktoś naprawdę wyjątkowy.
Panie i Panowie, chciałem powiedzieć słów kilka jak potraktowała mnie firma A*
kupiełm 3 miesiące temu buty SMXplus 2014 i odkleiła się metalowa siatka od wentylacji w lewym bucie.
Pokazałem to Kath - kierownikowi salonu i kazali mi podrzucić buty do wysyłki, co zrobiłem.
Po 3 tygodniach dostałem telefon że buty do odbioru, jadę a tam czeka na mnie nóweczka SMXplus 2015.
bez Werters Original poczułem się jak ktoś naprawdę wyjątkowy.
-
lagiboy - Moderator
Rudej tym bardziej tu nie mam. Możesz się podzielić jak masz nadmiar
Sezon w tym roku bardzo słabo, miałam trochę problemów zdrowotnych i do czasu ich rozwiązania schowałam kluczyki, żeby nie kusiło za bardzo.

Sezon w tym roku bardzo słabo, miałam trochę problemów zdrowotnych i do czasu ich rozwiązania schowałam kluczyki, żeby nie kusiło za bardzo.
Ostatnio edytowano 22/9/2015, 22:53 przez froeverfree, łącznie edytowano 1 raz
-
froeverfree - Świeżak
Senek, nie wiem jak to jest u Ciebie, ale ja zauważyłem pewną zależność. jak umawiasz się z dziewczyną na randkę i dziewczę przychodzi z głębokim dekoltem to - wiem, niegrzecznie jest się gapić, ale jeszcze gorzej się nie gapić. w końcu po to ten dekolt. wystarczy spojrzeć i powiedzieć "wow, wyglądasz... brak mi słów" Ona już będzie wiedziała o co chodzi
a spróbuj nie powiedzieć i nie popatrzeć to się dowiesz że jesteś albo gej albo burak.
w końcu wystroiła się specjalnie dla Ciebie, jak możesz być tak ślepy?

a spróbuj nie powiedzieć i nie popatrzeć to się dowiesz że jesteś albo gej albo burak.

-
lagiboy - Moderator
Wszystko przez to, że w większości się gapicie zawsze i wszędzie. Naprawdę to dziwne uczucie jak w końcu ktoś się patrzy w oczy, a nie niżej. Do czegoś innego jesteśmy przyzwyczajone 

-
froeverfree - Świeżak
czasami jest ciężko. Natura, bogowie, obojętnie jak to nazwiesz stworzyła nas takimi. ciężko z tym walczyć, jasne można patrzeć w oczy, gdzieś czytałem, że mężczyzna i tak mimowolnie obleci wzrokiem sylwetkę kobiety, podobniez dzięki temu ocenia stan zdrowia i możliwości reprodukcyjne. walka z tym to jak darcie mordy na psa który wyje nocą do księżyca. Da się ale ciężko.
-
lagiboy - Moderator
a no widzisz. ja jestem w takim wieku że bardziej interesuje mnie co jest pod szykiem i tonacją. czarne, białe, koronki itd
nie kłuje mnie w uszy gdy dziewczyna przeklnie, natomiast jak bluzga bez powodu i wyraża się używając ku*ew i ch*jów, mać i co nie? to już mi się krzywi ryj... Dziewczyna ma być czysta i ładnie pachnieć
makijaż obowiązkowy. resztę można zdjąć.
mam jeszcze trochÄ™ Bells'a i Jim Beam'a
pijÄ™ to tak jak jest ale jak trzeba to znajdÄ™ Ci colÄ™ fro
ostatecznie mam jeszcze piwo i Cloudy Apple i Dark Fruit.

nie kłuje mnie w uszy gdy dziewczyna przeklnie, natomiast jak bluzga bez powodu i wyraża się używając ku*ew i ch*jów, mać i co nie? to już mi się krzywi ryj... Dziewczyna ma być czysta i ładnie pachnieć

mam jeszcze trochÄ™ Bells'a i Jim Beam'a

ostatecznie mam jeszcze piwo i Cloudy Apple i Dark Fruit.
Ostatnio edytowano 22/9/2015, 23:16 przez lagiboy, łącznie edytowano 1 raz
-
lagiboy - Moderator
Samo spojrzenie mi osobiście nie przeszkadza, problem jest, jak facet nie zauważa nic innego i ciągle się gapi.
Całkowicie się zgadzam z tym, że wulgarność pozbawia seksapilu. Z tego, co zauważam, większość takie zachowanie czy ubiór odrzuca. Zdecydowanie lepiej wypada dziewczyna dobrze ubrana niż rozebrana, bo taka może i zwraca na siebie uwagę, ale raczej w negatywnym sensie.
Całkowicie się zgadzam z tym, że wulgarność pozbawia seksapilu. Z tego, co zauważam, większość takie zachowanie czy ubiór odrzuca. Zdecydowanie lepiej wypada dziewczyna dobrze ubrana niż rozebrana, bo taka może i zwraca na siebie uwagę, ale raczej w negatywnym sensie.
-
froeverfree - Świeżak
zaraz mi zrobicie z mózgu miazgę... Nie umawiałem się jeszcze z dziewczyną która ubiera się jak strach na wróble czy sznatrapa. nie miałem zastrzeżeń co do garderoby, wiadomo że do pubu wieczorem nie pójdzie w dresie albo nie daj bóg do tego w szpilkach i z torebką heh. pewne reguły obowiązują. na prawdę wystarczą fajne jeansy, szpilka, bluzka i np skórzana kurtka, kolczyki. Nie musi to być od razu pokaz kreatorów mody.
-
lagiboy - Moderator
Nie mówię, że laski powinny chodzić wystrojone jak na spotkanie z królową, bo byłabym hipokrytką.
Po prostu nie lubiÄ™ jak dziewczyny ubierajÄ… siÄ™ jak panienki do towarzystwa.
Po prostu nie lubiÄ™ jak dziewczyny ubierajÄ… siÄ™ jak panienki do towarzystwa.
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Niestety obecność kobiet na takich forach uruchamia hormony młodzieży i zamiast poklikać o o motocyklach czy puszkach to zaczyna się rykowisko.Niby pora na to.
froeverfree jak sezon motocyklowy Ci minÄ…Å‚ ? pochwal siÄ™.
Seweryn, mam rozwiÄ…zanie.
Trzeba ją zbanować.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości