Trudne sprawy [18+]
to ja Ci wyjasnie, za cenę 7100 w UK którego nie ma, kupiłem 300V w Niemczech z przesyłką.
mam teraz zalany motocykl olejem Valvoline tyle że nie synpower i wleje 300V to sobie porównam. mam pewne zastrzeżenia co do zwykłego oleju Valvoline, synpower nie próbowałem, może za rok.
mam teraz zalany motocykl olejem Valvoline tyle że nie synpower i wleje 300V to sobie porównam. mam pewne zastrzeżenia co do zwykłego oleju Valvoline, synpower nie próbowałem, może za rok.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
No dobrze, ty zalales taki bo 7100 nie mogles dostac. Na 7100 nie narzekalem, bo jest dobrym olejem. Chce sobie porownac teraz synpowera i dalej bede sie bawil olejami, bo zameirzam wyprobowac jeszcze liqui molly. W Polsce sie tak utarlo, ze wszyscy leja motula bo motul "najlepszy". A z tego co chlopaki na roznych forach pisza, to zagramanica wcale nie leja tak wszyscy motula
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
bo go nie ma. mi do tej pory lali motocyklowy valvoline ale półsyntetyk, teraz otworzył się nowy salon hondy bliżej mnie i tam jak mi powiedzieli co leją to nawet nie potrafię powtórzyć, brzmiało jak vauxhall. To powiedziałem że przyjadę ze swoim, wszystko po to żeby mieć zasraną pieczątkę w książce serwisowej. sam bym to zrobił gdyby nie to.
-
lagiboy - Moderator
a czemu nie 300v? jak czytasz, sluchasz to kazdy mowi ze olej lepszy niz 5100, tym bardziej do sporta (gdzie jednak nie lata sie w obrotach 2-10 tylko duzo wyzej), a te 200zl na sezon roznicy to nie koszta w porownaniu do calego sezonu.
ja na takich porstych rzeczach nie lubie oszczedzac, bo potem sie okaze ze chcialme przyzydzic 200zl i bede placil wiecej bo cos tam. leje najlepsze co jest dostpene i wszystko
ja na takich porstych rzeczach nie lubie oszczedzac, bo potem sie okaze ze chcialme przyzydzic 200zl i bede placil wiecej bo cos tam. leje najlepsze co jest dostpene i wszystko
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):bo jest przereklamowany ja leje Agip Racing 10W60 i nie zamierzam zmieniać
Właśnie jak to jest z tym AgipeM. Kto używa mówi że jest zajebisty kto ma wybierac olej unika Agipa. Dlaczego?
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
zrobiłby kto listę olejów i podwiesił w mechanice. tak zeby potem nie latać i nie szukać tylko wleźć i popatrzeć, o tego nie ma tego niema, ten jest to biore ten. naprawde mam problem w uk ze znalezieniem dobrego oleju. a nie chce lac czegos o czym nawet nie slyszalem.
-
lagiboy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości