Cagiva Prima 50 ! Częći , skad je wziąść ?????? pomocyy :(:(
• Strona 1 z 1
Cagiva Prima 50 ! Częći , skad je wziąść ?????? pomocyy :(:(
Witam mam nadzieje ze ktoÅ› mi pomoze potrzebuje jakis sklep internetowy badz czlowieczka ktory ma czesco do CAgiva Prima 50 , potrzebuje rozrusznik , oraz linke do predkosciomierza ... ale rozsadne ceny : znalazlem jeden sklep gdzie za rozrusznik zazyczili sobie 2000 zl to myslalem ze sie poplacze
ALBO NIEDA SIE OD CZEGOS INNEGOTEGOROZRUSZNIKA DOPASOWAC?????

piszcie na gg
badz maile

- Dudik89
- Świeżak
Polecam poszukać na niemieckich aukcjach: ebay.de lub popytać w różnych sklepach czy nie sprowadzą tego i za jaką cenę np. sklep.mieloch.pl czy inne.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
- Dudik89
- Świeżak
a ja apisałem że 125 ma kopke??-nie wiem tego bo z tym moto sie nie spotkałem-pytam czy u Ciebie przypadkiem nie ma.
innego wyjścia jak na rozwalone cagivy na allegro nie masz co liczyć- to najtańszy sposób na zdobycie rozrusznika.
innego wyjścia jak na rozwalone cagivy na allegro nie masz co liczyć- to najtańszy sposób na zdobycie rozrusznika.
Aprilia rx- remont
- hefaistos
- Świeżak
dać rade pewnie i by dało w jakieś fabryce- tylko to musi być odpowiedni materiał. paimętam że chciałe mdorobić wałek do skrzyni biegów- ale jak mi wypisywali jakim działaniom jest poddawany to zaczołem na nowo szuać- niby rozusznik ma inne pewnie trybiki ale wątpie żeby to szybko, sprawnie i idealnie było zrobione. może podpasowywuj od innych rozruszników...
Aprilia rx- remont
- hefaistos
- Świeżak
hmm no wlansie chcialem od 125 zkolować ... no ale mówisz ze niewiadomo czy podejdzie to wole nie ryzkowac i wydawac kay niepotzrebnie ... ale dzwonilem do chresnej w Austri zeby tam poszukala na jakis stronkach .. moze sie uda ..
piszcie na gg
badz maile

- Dudik89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości