Czy ktoś pomoże?
• Strona 1 z 1
Czy ktoś pomoże?
Wybieram się do Poznania na tor i chciałbym zapytać uprzejmych forumowiczów o ew. pomoc. Mam obiecany tam sprzęt, który ktoś mi pożyczy celem przejechania sie na torze w czasie ostatniej rundy WMMP. Ponieważ nigdy nie jezdziłem po torze dlatego chciałbym zapytać, czy któryś z doświadczonych tu zawodników nie chciałby mnie za sobą poprowadzić, pokazać optymalny tor jazdy itp. Z góry dziękuję za zgłoszenia...
Pozdrawiam
:>
Pozdrawiam
:>
- BadYunior
- Świeżak
Ziolo napisał(a):poogladaj filmy z WMMP - powinno troche pomoc...
evil moze zrobisz za przewodnika ??
Oj, z Evilem to bym się chyba bał... On jest za szybki dla mnie i robi okrążenie w czasie poniżej 3 minut a ja nie wiem czy dam rade...
- BadYunior
- Świeżak
zrób kilka okrązen tylko na 3 biegu bez wiekszego spinania sie i nie bedzie problemu a dopiero pozniej lataj za kims doswiadczonym oczywiscie nie wiem jaki jest twoj poziom ale ja np jak byle 1 raz na torze to P.Dębowski chciał mi pokazac tor jazdy docierał swoja R6 wiec ostro nie dawal ale i tak nie dalem za nim rade heheh
- Gresus
- Świeżak
Yunior a na czym Ty będziesz tam śmigał? Teraz będzie trzeba Tobie uwiecznić przejazd. Swoją drogą czy Ty nie masz dosyć 

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
od nowego roku moge z kimś polatac po torze i pokazać to czego się sam nauczyłem może komuś w ten sposób pomoge . . . jakby co jestem chetny do pomocy 

-
snikers1818 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość