[Aktualności] Znakomite zakończenie sezonu dla...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Znakomite zakończenie sezonu dla...
Dyskusja na temat: Znakomite zakończenie sezonu dla Ducati Toruń Motul Team
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Znakomite zakończenie sezonu dla Ducati Toruń Motul Team
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Znakomite zakończenie sezonu dla Ducati Toruń Motul Team
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dla kogo Wy piszecie te pierdoły... Taaa tracił kilkanaście sekund na okrążeniu a dojechał trzeci.... brak słów. Dalej już nie czytałem. Chyba naprawdę macie swoich czytelników za idiotów.<br><hr>Krit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak tracil po kilka sekund na okrazeniu ok, 6-7, tyle ze pierwsze okrazenia mial szybkie i reszta stawki z mistrzostw Polski go nie wyprzedziła.<br><hr>trol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W tekście jest mowa nawet o kilkunastu sekundach na okrążeniu, a nie kilku. Po drugie nawet jeśli tracił 6-7 sec na okrążeniu i dojechał trzeci, to znaczy, że poziom WMMP jest żenujący. Wyścig (klasa wyścigowa ) w którym ściga się 6-7 zawodników nie ma sensu. Żeby zawody przyciągały jakiekolwiek zainteresowanie sportowe, musi się ścigać min 15 motocykli w klasie. I takie mniej więcej kryteria występują w bardziej szanowanych seriach wyścigowych. Czerpmy zatem od najlepszych. Wiem wiem , zaklinajcie rzeczywistość że jest wspaniale, ale niestety wyścigi w Polsce w astronomicznym tempie się zwijają.<br><hr>KritKomentatorzy napisał(a):tak tracil po kilka sekund na okrazeniu ok, 6-7, tyle ze pierwsze okrazenia mial szybkie i reszta stawki z mistrzostw Polski go nie wyprzedziła.<br><hr>trol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości