Końcówka tłumika Leo Vince enduro czy sport?
• Strona 1 z 1
Końcówka tłumika Leo Vince enduro czy sport?
Witam !
Mam okazję nabyć takowy oto tłumik http://olx.pl/i2/oferta/honda-suzuki-ka ... 8bgIR.html?
Czy jest to wydech pod enduro /cross czy do sporta? Czy jest wgl jakąś różnica ? Oraz czy do jazdy typowo enduro lepszą by była wersja stalowa czy carbonowa?

Mam okazję nabyć takowy oto tłumik http://olx.pl/i2/oferta/honda-suzuki-ka ... 8bgIR.html?
Czy jest to wydech pod enduro /cross czy do sporta? Czy jest wgl jakąś różnica ? Oraz czy do jazdy typowo enduro lepszą by była wersja stalowa czy carbonowa?
Four Stroke Power !
Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251

Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251
-
braaaap - Świeżak
spytaj sprzedawce jaki to model albo do czego pasuje, generalnie dobrze jakby wydech był dopasowany do motocykla.
ciezko powiedziec pod co to jest, wygląda jak pod enduro/cross ale równie dobrze moze byc z szosówki
stalowa jest w ogóle ? carbonowa jest lżejsza ale mnej wytrzymała na uderzenia, do sportu lepsza, do amatorskiego uzywania stalowa/tytanowa bedzie lepsza
ciezko powiedziec pod co to jest, wygląda jak pod enduro/cross ale równie dobrze moze byc z szosówki
stalowa jest w ogóle ? carbonowa jest lżejsza ale mnej wytrzymała na uderzenia, do sportu lepsza, do amatorskiego uzywania stalowa/tytanowa bedzie lepsza
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Niestety sprzedawca nie ma bladego pojęcia czy jest to enduro sport czy chopper
ma 1 szt w wersji metalowej i 1 wersje w wersji carbon
nic henio jak zwykle pomogles 

Four Stroke Power !
Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251

Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251
-
braaaap - Świeżak
jak to oryginał powinien mieć jakieś oznaczenie, ja miałem w akrapie i w google wrzuciłem i od razy wyskoczyło co do czego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości