Kawa kmx 125 PROBLEM PILNE!!!! gasnie po wbiciu biegu
• Strona 1 z 1
Kawa kmx 125 PROBLEM PILNE!!!! gasnie po wbiciu biegu
siema mam problem z kmxem 125 98r :d a mianowicie moto pyrka az milo ale gasnie po wbiciu biegu ratownie jakby zapłon odłaczył dodam ze inne posty mi nie pomogły w rozwiązaniu problemu jak coś. Gaśnie też jak chodzi jak odłacze czujnik od luzu co może byc próbowałem z mostkowaniem czujnika od stopki nic nie dalo nawet przypiecje któreys z kabelków do masy a czujnik odlaczony co robic i gdzie kupie taki czujnik szukam szukam i niema!???????????????? pilne na wczoraj
- Krychakmx12598
- Świeżak
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
- Krychakmx12598
- Świeżak
-
Croowab - Bywalec
Ale słyszałem ze czujnik stopki jest walniety gdy moto wbija na bieg ale przy puszczaniu sprzegla gasnie a mój odrazu nawet jak chodzi moto a odlacze czujnik luzu to gaśnie a podobno jak jest walniety czujnik luzu to wtedy wbija i gasnie ale nie jestem pewien
- Krychakmx12598
- Świeżak
Masz rozłożoną stopkę, wrzucasz bieg i moto gaśnie, tak działa czujnik stopki. Jak zewrzesz styki moto powinno odpalić. Jakbyś miał walnięty czujnik sprzęgła, to mając wrzucony bieg motocykl nie chciał by odpalać nawet po wciśnięciu klamki.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
wszystkie czujniki dobre po prostu mialem zrobione 'blokady' przy kierownicy wlacznik i wlacznik os swiatel musi byc wlaczony i jak nie bd zarówki z przodu to bd tak robil wlasnie wszystko dziala i lata
Nie ten dział przenoszę
senekkorzenna
Nie ten dział przenoszę
senekkorzenna
- Krychakmx12598
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości