Honda hornet czy kawasaki z750
• Strona 1 z 1
Honda hornet czy kawasaki z750
Witam
Doświadczenie małe :/ Jakieś 2500km na yamaha mt 03 oraz 20h kursu
- 26 lat wzrost 183 waga 75
Raczej jazda na miejscu i jakieś krótkie wycieczki bez wyjazdów na tory :p
Ciężko powiedzieć teraz jak mam prawko to powiedzmy ok 10000km
Cena do ok 15000 najlepiej mniej Smile
Ubranie już mam kombinezon RTS tractech evo2 buty Sidi vertigo rękawiczki teraz to będzie śmiech bo coś mnie kiedyś podkusiło i w zimie na promocji kupiłem Knox Handroid mam też krótkie z modeki w których jeździłem na kursie kask MT z kursu też myślę nad zmianą
Trudno powiedzieć tyle ile będzie trzeba to nie samochód który zawsze prawie pojedzie i jak coś będzie do roboty to trzeba poprostu naprawić
Interesują mnie nakedy myślałem nad Yamaha XJ6n oraz kawasaki ER6N może coś innego poradźcie na kursie się fajnie gladiusem jeździło.
Teraz znów wpadły mi do głowy hondy hornet rocznik ok 2009 oraz kawasaki z750 w podobnych rocznikach Suzuki GSR 750 też jest fajne ale poza moim budżetem
Który z nich był by lepszy dla kogoś z niezbyt dużym doświadczeniem ?
Bardziej jeśli chodzi o wyglą motocykla podoba mi się Kawasaki
Doświadczenie małe :/ Jakieś 2500km na yamaha mt 03 oraz 20h kursu
- 26 lat wzrost 183 waga 75
Raczej jazda na miejscu i jakieś krótkie wycieczki bez wyjazdów na tory :p
Ciężko powiedzieć teraz jak mam prawko to powiedzmy ok 10000km
Cena do ok 15000 najlepiej mniej Smile
Ubranie już mam kombinezon RTS tractech evo2 buty Sidi vertigo rękawiczki teraz to będzie śmiech bo coś mnie kiedyś podkusiło i w zimie na promocji kupiłem Knox Handroid mam też krótkie z modeki w których jeździłem na kursie kask MT z kursu też myślę nad zmianą
Trudno powiedzieć tyle ile będzie trzeba to nie samochód który zawsze prawie pojedzie i jak coś będzie do roboty to trzeba poprostu naprawić
Interesują mnie nakedy myślałem nad Yamaha XJ6n oraz kawasaki ER6N może coś innego poradźcie na kursie się fajnie gladiusem jeździło.
Teraz znów wpadły mi do głowy hondy hornet rocznik ok 2009 oraz kawasaki z750 w podobnych rocznikach Suzuki GSR 750 też jest fajne ale poza moim budżetem
Który z nich był by lepszy dla kogoś z niezbyt dużym doświadczeniem ?
Bardziej jeśli chodzi o wyglą motocykla podoba mi się Kawasaki
-
jakub1989 - Świeżak
Zdecydowanie Hornet

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Na początku myślałem, że mam deja vu ale nie
Mimo wieku pamięć dobra a i 'internety' nie zapominają
Coś od siebie bys napisał a nie kopiuj/wklej
post-1046400.html
Od lipca myślisz nad zakupem ... wiosna Cię zastanie

Mimo wieku pamięć dobra a i 'internety' nie zapominają

Coś od siebie bys napisał a nie kopiuj/wklej
post-1046400.html
Od lipca myślisz nad zakupem ... wiosna Cię zastanie

-
qubus333 - Świeżak
Podłączę się do tematu bo też się zastanawiam nad z750 i hornetem pc 41
Rozważam je na drugie moto. Doświadczenie nabieram już 15tyś km yamahą xt660 ale brakuje jej mocy przy większych prędkościach. Do 130km/h idzie fajnie ale potem już ciężko. Tak samo jak chcę wyprzedzić pod górkę to też nie jest to tak żwawe.
Możecie porównać zetkę i horneta pod względem elastyczności i osiągów. Spalanie chyba na podobnym poziomie mają czyli około 6l/100km z tego co wyczytałem.

Rozważam je na drugie moto. Doświadczenie nabieram już 15tyś km yamahą xt660 ale brakuje jej mocy przy większych prędkościach. Do 130km/h idzie fajnie ale potem już ciężko. Tak samo jak chcę wyprzedzić pod górkę to też nie jest to tak żwawe.
Możecie porównać zetkę i horneta pod względem elastyczności i osiągów. Spalanie chyba na podobnym poziomie mają czyli około 6l/100km z tego co wyczytałem.
YAMAHA XT660x
(otwórz link)

- Kobial3k
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości