Następca 600ki - SV1000s a może VTR1000
• Strona 1 z 1
Następca 600ki - SV1000s a może VTR1000
Jako że mam już trzecią 600-kę F4i to powoli przychodzi czas na litra ale chcę jakąś mocną Vke.
Co myślicie o SV1000s na wtrysku lub o VTR1000 a może coś innego? Jakaś mocna Vka w owiewce najlepiej na wtrysku??? Kasa max 13tyś.
Co myślicie o SV1000s na wtrysku lub o VTR1000 a może coś innego? Jakaś mocna Vka w owiewce najlepiej na wtrysku??? Kasa max 13tyś.
- grzec
- Świeżak
Witaj . Zdecydowanie polecam suzuki , młodszy brat jeździ takim od czerwca tego roku i jest zachwycony a przesiadł się z f4i . Jego wersja to N , S ma sportową pozycje za kierownicą a to mu przeszkadzało dlatego zmienił CBR na SV .
Za kwotÄ™ jakÄ… dysponujesz kupisz wersjÄ™ po 2005 roku z czarnÄ… ramÄ… .
Jak chcesz wiedzieć coś więcej na temat dużej sv to pisz na pw .
Za kwotÄ™ jakÄ… dysponujesz kupisz wersjÄ™ po 2005 roku z czarnÄ… ramÄ… .
Jak chcesz wiedzieć coś więcej na temat dużej sv to pisz na pw .
kamyk
- kamyk82
- Świeżak
aprilia rsv po 2004 roku. powinienes kupic w tej kasie, i chyba najmocniejsza V z tamtych lat. no i rzecz jasna rasowy sport
- adameczek88
- Świeżak
Może psycho egzotyk - TL1000R? Z tego co pamiętam, to forumowicz "Przemo Rene" taki posiadał i bardzo sobie chwalił. Oczywiście nie byłoby łatwo dostać ten model w przyzwoitym stanie, ale jest to możliwe. Na temat TL-a krążą legendy i mity, lecz pewne jest jedno - jest to oryginalny V2, który może zawrócić w głowie.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
hmm powiem wam ze mialem RSV oraz TL1000R, oba 1999 rok. no i jak dla mnie aprilia gora. TL przyszedl po RSV, slyszalem ze strasznie mocny itd. ale jakos po aprilce nie zrobil na mnie wrazenia, wrecz lekko sie zawiodlem ( moze byl jakis felerny hehe ). co do aprili to nie powiedzial bym ze byl to jakis kaprysny motocykl. przejechalem nim okolo 10 000 km i doslownie zadnych kaprysow ( znajomy zrobil taka sama okolo 20 000 km i tez zadnych niespodzianek ) ale sa tez minusy, za komplet klockow przod dalem 600 zl ( 5 lat temu, wiec pewnie do tej pory cena spadla ) pali jak diabli, normalny lansik po okolicznych wioskach 10 litrow minimum. w dluzszej trasie ciezko zejść do 8. za to prowadzenie w porownaniu z TL bajeczne hamulec piekielnie ostry
nie mam znow porownania z SV i VTR wiec nic sie w tym temacie nie po mÄ…druje hehe
nie mam znow porownania z SV i VTR wiec nic sie w tym temacie nie po mÄ…druje hehe
- adameczek88
- Świeżak
zadzior napisał(a):Może psycho egzotyk - TL1000R? Z tego co pamiętam, to forumowicz "Przemo Rene" taki posiadał i bardzo sobie chwalił. Oczywiście nie byłoby łatwo dostać ten model w przyzwoitym stanie, ale jest to możliwe. Na temat TL-a krążą legendy i mity, lecz pewne jest jedno - jest to oryginalny V2, który może zawrócić w głowie.
TL ma wiecej wad niz zalet, Konstrukcja niezbyt udana dlatego tez nie produkowana zbyt dlugo, hitem sprzedarzy rowniez nie byl.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):zadzior napisał(a):Może psycho egzotyk - TL1000R? Z tego co pamiętam, to forumowicz "Przemo Rene" taki posiadał i bardzo sobie chwalił. Oczywiście nie byłoby łatwo dostać ten model w przyzwoitym stanie, ale jest to możliwe. Na temat TL-a krążą legendy i mity, lecz pewne jest jedno - jest to oryginalny V2, który może zawrócić w głowie.
TL ma wiecej wad niz zalet, Konstrukcja niezbyt udana dlatego tez nie produkowana zbyt dlugo, hitem sprzedarzy rowniez nie byl.
Andy jeździłeś, czy wiesz tylko z opowiadań?
-
SEPKOSKY - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości