[Sprzedam] Nerki/saszetki motocyklowe. Torba na nogÄ™
• Strona 1 z 1
[Sprzedam] Nerki/saszetki motocyklowe. Torba na nogÄ™
Witam. Mam na sprzedaż 3 saszetki motocyklowe(Alpinestars, Dainese, Monster) . Saszetki są nowe. Nawet nie rozpakowane. Są bardzo wygodne. Mają jedną dużo komorę i druga mała.
Cena to 50zl+przesylka.
Link na olx:
http://olx.pl/oferta/saszetki-nerka-mon ... boXM5.html
Preferuje kontakt przez olx.
Pozdrawiam.
Cena to 50zl+przesylka.
Link na olx:
http://olx.pl/oferta/saszetki-nerka-mon ... boXM5.html
Preferuje kontakt przez olx.
Pozdrawiam.
-
blondynka96 - Świeżak
W ogłoszeniu jest wyraźnie napisane ze dla osób zainteresowanych dosle dodatkowe zdjęcia.
Zgaduje ze ty zainteresowany kupnem nie jesteÅ› tylko nabijasz sobie posty...
Zgaduje ze ty zainteresowany kupnem nie jesteÅ› tylko nabijasz sobie posty...
-
blondynka96 - Świeżak
Nie chcę robić antyreklamy i psuć założycielowi tematu interesu, ale czuję się zobligowany żeby coś w tym temacie napisać.
Zamówiłem sobie taką nerkę "dainese" prosto z chin (wychodzi wtedy niecałe 40zł z wysyłką) i nie wyjechałem z nią ani razu na ulicę. Materiał najniższej jakości, ale to jeszcze nie jest największy problem. Gorzej z zapięciem, wzbudza zero zaufania i moim zdaniem przed każdą jazdą należy pomodlić się żeby nie odpięła się z naszymi dokumentami czy telefonem, bo wystarczy tylko lekko dotknąć brzuchem baku, gdyż nie są to dwie klamry które trzeba jednocześnie z obu stron wcisnąć do środka jak to zwykle bywa tylko jeden wystający guziczek na środku.
Zamówiłem sobie taką nerkę "dainese" prosto z chin (wychodzi wtedy niecałe 40zł z wysyłką) i nie wyjechałem z nią ani razu na ulicę. Materiał najniższej jakości, ale to jeszcze nie jest największy problem. Gorzej z zapięciem, wzbudza zero zaufania i moim zdaniem przed każdą jazdą należy pomodlić się żeby nie odpięła się z naszymi dokumentami czy telefonem, bo wystarczy tylko lekko dotknąć brzuchem baku, gdyż nie są to dwie klamry które trzeba jednocześnie z obu stron wcisnąć do środka jak to zwykle bywa tylko jeden wystający guziczek na środku.
-
SlowMotion - Świeżak
Vergon napisał(a):Dopóki nie zobaczę jak to wygląda to nie będę wiedział czy jestem zainteresowany czy nie.
Jeśli chcesz otrzymać dokładne zdjęcia zapraszam do kontaku na Olx.
A co do jakości saszetki ,to widać masz jednak inną gdyż to zapięcie jest na klamry, takie jak plecach i wielu innych rzeczach.
Użytkuje takiej saszetki cały sezon, jeździłem z nią z rożnymi prędkościami i na różnych motocyklach (naked i z owiewka) i nic nie zgubiłem, nic się nie odpięło i nic nie wypadło.
-
blondynka96 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości