Manetki na ?klamki?
• Strona 1 z 1
Manetki na ?klamki?
Siema
przeglądając magiczną stronę pt. 24mx w poszukiwaniu manetek ujrzałem coś takiego jak manetki na klamki
Teraz pytanie, w czym to w ogóle pomaga ? Nie ślizgają się w palcach czy co ? Ktoś to ma i mógłby się wypowiedzieć na ten temat ?

- Zioox
- Świeżak
http://www.24mx.pl/manetki-na-sprzeglo-i-hamulec Proszz
aż z ciekawości zamówiłem sobie i zobacze na własnej skórze czy to coś daje czy shit zeby lepiej moto wygladalo 

- Zioox
- Świeżak
to jest patent endurowców jak sie po błocie gania, to sie palec moze slizgac. ja sobie owijam klamki czarna taśmą taką do elektryki "włochata" pare miesiecy wytrzymuje, potem dowijam bo sie przeciera, ale jest wygodna i jest lepszy " grip"
w kazdych warunkach, ciekawe jak sie psrawdza guma, wydaje mi sie że moze byc całosc troche za gruba ale kto wie
miałem keidys klamke z oryginalnie naklejonym paskiem silikonowym od góry to też spoko było
w kazdych warunkach, ciekawe jak sie psrawdza guma, wydaje mi sie że moze byc całosc troche za gruba ale kto wie
miałem keidys klamke z oryginalnie naklejonym paskiem silikonowym od góry to też spoko było
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1