Powiedzcie co dla mnie bedzie lepsze.!!!
• Strona 1 z 1
Powiedzcie co dla mnie bedzie lepsze.!!!
Siema mam takie pytanie mam 15 tys na nowe moto co jest lepiej kupić
-Suzuki DRZ 400
-Ktm exc 250
Chodzi mi o koszty utrzymania wiem że suzuki bedzie mniej paliła bo to 4t ale remonty jak mówicie jak wygladaja takie koszty no bo 2t pali ale remont nie jest tak drogi a 4t mało pali ale drogi remont więc co zrobić poradźcie.Z góry dzięki pozdrawiam.
-Suzuki DRZ 400
-Ktm exc 250
Chodzi mi o koszty utrzymania wiem że suzuki bedzie mniej paliła bo to 4t ale remonty jak mówicie jak wygladaja takie koszty no bo 2t pali ale remont nie jest tak drogi a 4t mało pali ale drogi remont więc co zrobić poradźcie.Z góry dzięki pozdrawiam.
- Norbert8000
- Świeżak
niema tutaj opcji colepiej kupic. obie maszyny są swietne ale całkiem inne
DRZ jest kilka razy tansza od EXC, nawet od exc 400 w 4T. bo to inna klasa motocykli, DRZ to nie wyczynówka.
wiec wybór prosty - masz kase i chcesz miec wyczynówke szukaj EXC, chcesz niskich kosztów eksplatacji i wiekszej bezobsługowości i tanszego zakupu bierz DRZ
DRZ jest kilka razy tansza od EXC, nawet od exc 400 w 4T. bo to inna klasa motocykli, DRZ to nie wyczynówka.
wiec wybór prosty - masz kase i chcesz miec wyczynówke szukaj EXC, chcesz niskich kosztów eksplatacji i wiekszej bezobsługowości i tanszego zakupu bierz DRZ
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości