Jazda motocyklem bez kat. A - jakie konsekwecnja na teraz
• Strona 1 z 1
Jazda motocyklem bez kat. A - jakie konsekwecnja na teraz
Witam.
Pisze tutaj na formu ponieważ przewałkowałem sporo stron i forów lecz prawie wszędzie są różne opinie i zadania na ten temat. Chodzi mi o to jakie są konsekwencje za jazdę motocyklem bez kat. A lecz z kat. B ? Chodzi np o sytuację w przypadku zwykłej kontroli. Nie wiem do tego podejść bo jedni mówią że to jeszcze nie weszło i dalej jest mandat 300zł a jeszcze inni że krozi to karą 3000zł lub pozabawieniem wolności.
Proszę o odpowiedź na to pytanie
z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Pisze tutaj na formu ponieważ przewałkowałem sporo stron i forów lecz prawie wszędzie są różne opinie i zadania na ten temat. Chodzi mi o to jakie są konsekwencje za jazdę motocyklem bez kat. A lecz z kat. B ? Chodzi np o sytuację w przypadku zwykłej kontroli. Nie wiem do tego podejść bo jedni mówią że to jeszcze nie weszło i dalej jest mandat 300zł a jeszcze inni że krozi to karą 3000zł lub pozabawieniem wolności.
Proszę o odpowiedź na to pytanie

Pozdrawiam
- mariusz_rider
- Świeżak
Czlowieku, jest pierdylion temaow, no ale Twoj jest ten jedyny specjalny
viewtopic.php?t=109747
Jak nie potrafisz tego znalesc, to odradzam Ci jezdzic bez PJ bo nazwijmy to delikatnie, za malo rozgarniety jestes !
Zastanow sie tylko w jakiej doopie murzyna bedziesz gdy spowodujesz wypadek.

viewtopic.php?t=109747
Jak nie potrafisz tego znalesc, to odradzam Ci jezdzic bez PJ bo nazwijmy to delikatnie, za malo rozgarniety jestes !
Zastanow sie tylko w jakiej doopie murzyna bedziesz gdy spowodujesz wypadek.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości