Kupno sportowego wydechu ?
• Strona 1 z 1
Kupno sportowego wydechu ?
Witam, chciałbym zadać wam następujące pytanie jakie sportowe tłumiki polecacie do supermoto o pojemności 90cc. Z góry dziękuje za podpowiedzi
.

- Krawcczyk
- Świeżak
Do 90 ccm ?
Dziecko, Ty tak na powaznie ?
Przerost formy nad trescia, ale tak jak powiedzial Leff, tylko Akrep ale z oryginalnym kolektorem wydechu.

Dziecko, Ty tak na powaznie ?
Przerost formy nad trescia, ale tak jak powiedzial Leff, tylko Akrep ale z oryginalnym kolektorem wydechu.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Movi,
a kto zaboni biednemu bogato zyc ?
Wisz jaki lans na dzielni bedzie ? Wiesz jak laski beda w majty sikac ? Tego nieda sie za piniadze kupic

a kto zaboni biednemu bogato zyc ?
Wisz jaki lans na dzielni bedzie ? Wiesz jak laski beda w majty sikac ? Tego nieda sie za piniadze kupic

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kochani bracia i siostry dziękuję wam że mogliście w bardzo piękny sposób zintegrować się w tej wspólnocie jaką jest forum Ścigacz.pl oraz dziękuję za hojnie obdarowaną pomoc. Odpowiadam również na wasze drwienie z mojej osoby z braku pieniędzy owszem nie mam dużo pieniędzy jak zapewne wy ale zastanówcie się nad swoim postępowaniem wobec innego człowieka otóż jedne z przykazań Bożych brzmi ,,Szanuj bliźniego jak siebie samego'' to że druga osoba nie ma pieniędzy nie znaczy że jest gorsza .Powinienem skontaktować się z waszymi rodzicami jak i z uczącym was katechetą w przeszłości i rozprawiać z nimi gdzie popełnili błąd wychowując takich niemoralnych i mało inteligentnych ludzi.
Z poważaniem wasz kochany brat Krawcczyk
PS. Szerokości!
Z poważaniem wasz kochany brat Krawcczyk
PS. Szerokości!
- Krawcczyk
- Świeżak
Nie nic nie zrozumiałem, bo nie mam czego rozumieć. To Ty lepiej żebyś zrozumiał na przyszłość, że na motocyklach (zazwyczaj) nie jeżdżą buraki z kołkami w dupach, tylko ludzie którzy mają energię życiową i potrafią żartować i śmiać się- zarówno z innych jaki z samych siebie. Mają jednym słowem dystans do otaczającego ich świata.
Dlatego kminimy sobie bekę że chcesz zakładać sportowy wydech do pierdzi-kółka, jeżeli Cię ona dotyka to proponuje zmienić forum na skuterowcy.pl- tam poważnie podchodzą do zwiększania mocy swoich rasowych maszyn i poprawiania im prędkości maksymalnej o 5 km/h
Podejrzewam że znajdziesz tam całe poematy o tym
P.S: masz jakąś traumę z plebani?
Dlatego kminimy sobie bekę że chcesz zakładać sportowy wydech do pierdzi-kółka, jeżeli Cię ona dotyka to proponuje zmienić forum na skuterowcy.pl- tam poważnie podchodzą do zwiększania mocy swoich rasowych maszyn i poprawiania im prędkości maksymalnej o 5 km/h

Podejrzewam że znajdziesz tam całe poematy o tym

P.S: masz jakąś traumę z plebani?
-
Movi - Moderator
Widzę że jesteś zbyt tępy iż nie zrozumiałeś całej żartobliwej gadki jaką podjąłem.No cóż nie każdy może być bystrzachą,a wracając do twojej wypowiedzi, na motocyklach jeżdżą ludzie, którzy posiadają pasję czerpią energię z życia.Liczą się ludzie jeżdżący na motocyklach a nie sprzęt jakim się poruszają.Niby stały moderator z ciebie , ale nic nie wiesz o czerpaniu przyjemności z jazdy,i cofając się do wcześniejszych moich wypowiedzi,może ktoś nie ma tyle pieniędzy żeby zaczynać od przykładowej Yamahy R1.
P.S Jestem tylko pobożnym człowiekiem,ale może dla ciebie w wieże też trzeba mieć lepszy sprzęt niż papierową Biblię[diamentową Biblię]?
Wiara przez rz bogobojny- Movi
P.S Jestem tylko pobożnym człowiekiem,ale może dla ciebie w wieże też trzeba mieć lepszy sprzęt niż papierową Biblię[diamentową Biblię]?
Wiara przez rz bogobojny- Movi
- Krawcczyk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B