Zobacz wątek - Co kupić na swój pierwszy motocykl 125ccm?
NAS Analytics TAG

Co kupić na swój pierwszy motocykl 125ccm?

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

Co kupić na swój pierwszy motocykl 125ccm?

Postprzez PierdziKolek99 » 9/8/2015, 08:04

Witam. Mam dylemat jaki motocykl 125 ccm kupić. Czy Romet Arrow Fly 125 czy Junak 131. Doradźcie mi prosze
. Który jest lepiej/soliniej zrobiony, i który jest wytrzymalszy itd. I mam też pytanie dotyczące tegoż Rometa Arrow Fly 125, a dokladnie czy on fabrycznie jak jest to czy posiada jakieś blokady?
z góry dzieki za odpowiedzi :)

I jeszcze jedno pytanie mi sie nasunelo. Bo jak bylem w sklepie rometa to kolos powiedzial, ze nie ma jakichstam zestawow , zeby przerobic tego Arrow Fly'aja na np 150-tke, a np w zetce wymienic mozna tloki pierscienie i costam jeszcze i wzmacniamy osiagi. Czy do Arrow Fly tez jest cos takiego? I jak jest to co i ile to by kosztowalo? Wink

Zapoznaj sie z regulaminem, zanim zaczniesz pisac. Nie pisze sie postow jeden pod drugim lecz edytuje a tematy zaklada sie we wlasciwych dzialach. Przenosze
Rosiboj
PierdziKolek99
Świeżak

Postprzez BetPay » 14/8/2015, 18:04

Żaden z nich. Lepiej kupić jakąś Yamahę, Suzuki itp zamiast bawić się w chiniole...
BetPay
Świeżak

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê