Kto ma yamahÄ™ dt 80????????POMOCY!!!!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
Kto ma yamahÄ™ dt 80????????POMOCY!!!!!!!!!!!
Chcę kupić yamahę dt 80, a kolega mi nagadał, że to chodzi jak kosiarka. Jak ktoś ma plik z dźwiękiem nagranym komórką, lub czym innym to niech mi przyśle plissssssssssssssssss
mój e-mail: raciniewski@neostrada.pl
mój e-mail: raciniewski@neostrada.pl
-
krzychu8463 - Świeżak
chodzi inaczej, bo kosiarka to 4T a Yamaha 2T.
poza tym troche mnie dziwi Twoje podejście... w tej klasie raczej nie znajdziesz motocykla o brzmieniu Ducati. wszystkie 50tki 80tki i większość 125`tek chodzi jak wiertarka bo z tych pojemności nic więcej nie wydusisz. Motocykla klasy DT80 raczej nie kupuje się ze względu na dźwięk silnika ...
a może to ze mną coś nie tak ?
poza tym troche mnie dziwi Twoje podejście... w tej klasie raczej nie znajdziesz motocykla o brzmieniu Ducati. wszystkie 50tki 80tki i większość 125`tek chodzi jak wiertarka bo z tych pojemności nic więcej nie wydusisz. Motocykla klasy DT80 raczej nie kupuje się ze względu na dźwięk silnika ...
a może to ze mną coś nie tak ?

-
Ariel - Świeżak
Mam na komórce dźwięk dt 80 lc II na jakim jeździ mój brat, jak chcesz to Ci wyślę. Co do motorka to wg mnie jest rewelacyjny, gdzieś na portalu jest zdjęcie młodego zamieszczone przez orzech1313 jak jedzie na gumie. Sam nim czesto śmigam po miescie - mało pali i wybiera dziury
znaczy tłumienie dobre (jak na endurko tej klasy)
znaczy tłumienie dobre (jak na endurko tej klasy)
gsf 1250SA
- CBkamil
- Świeżak
http://www.scigacz.pl/index.php?selecte ... jeciaPokaz
Tu masz co 14 letni gówniorz robi na pierdzącej dt
Jak pokazał rodzicom to mu go zamkneli na kłódkę, od tej pory pożycza sobie moja poczciwa cebke
Tu masz co 14 letni gówniorz robi na pierdzącej dt
Jak pokazał rodzicom to mu go zamkneli na kłódkę, od tej pory pożycza sobie moja poczciwa cebke
gsf 1250SA
- CBkamil
- Świeżak
yamaha dt 80 na motorower
witam
mamtakie pytanie odnośnie yamahy dt 80 .
Chciałbym kupić takiego enduro na allegro ale nie wiem jak będzie z zarejstrowaniem go w Polsce na motorower . W niemczechbył zarejestrowany na motorower a jak będzie wyglądała rejestracja go w Polsce na motorower ?? Na stacji diagnostycznej powiedzieli mi że tego nie zarejstruje na motorower
ale z tego co widze na allegro to wiekszość tych yamah jest zarejst. jako motorower.
pozdrawiam dawid
mamtakie pytanie odnośnie yamahy dt 80 .
Chciałbym kupić takiego enduro na allegro ale nie wiem jak będzie z zarejstrowaniem go w Polsce na motorower . W niemczechbył zarejestrowany na motorower a jak będzie wyglądała rejestracja go w Polsce na motorower ?? Na stacji diagnostycznej powiedzieli mi że tego nie zarejstruje na motorower

pozdrawiam dawid
- dawid91
- Świeżak
A niemożasz kupić sobie już zarejstrowanej na 50 jak sam powiedziałeś na allegro wiekszość jest już zarejstrowana na 50.Nierozumiem w czym tkwi problem??
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Sam chcę kupić taki motorek kwazi i powiem ci, że jest spora różnica w cenie. Lepiej sobie sprowadzić i zarejeastrować na motorower, niż dawać w łapę przy przeglądzie
-
krzychu8463 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości