Który silnik będzie lepszy? - 139fmb vs AM6
• Strona 1 z 1
Który silnik będzie lepszy? - 139fmb vs AM6
Witam!
Kiedyś tu już pisałem ale nadal nie wiem co kupić. Szukam motoroweru, takiego niezawodnego, bezawaryjnego, którym nie będę się bał wyjechać po za miasto. Na którym silniku dostane to czego oczekuję, osiągi nie muszą być super byle się nie psuł
Minarelli AM6 to 2T, więc troche boje sie ze jak to kupie i pojade gdzies w trase to mi sie zatrze mimo ze nie bede go na wysokich obrotach krecil, bo podobno lubia sie zacierac.
139fmb to 4t i znowu tutaj są zawory, rozrząd no i sam fakt ze to chinskie. Nie wiem co zrobić. Proszę o porady
Kiedyś tu już pisałem ale nadal nie wiem co kupić. Szukam motoroweru, takiego niezawodnego, bezawaryjnego, którym nie będę się bał wyjechać po za miasto. Na którym silniku dostane to czego oczekuję, osiągi nie muszą być super byle się nie psuł

Minarelli AM6 to 2T, więc troche boje sie ze jak to kupie i pojade gdzies w trase to mi sie zatrze mimo ze nie bede go na wysokich obrotach krecil, bo podobno lubia sie zacierac.
139fmb to 4t i znowu tutaj są zawory, rozrząd no i sam fakt ze to chinskie. Nie wiem co zrobić. Proszę o porady

- MChodakowski
- Świeżak
jestem posiadaczem silnika am6, i nie wiem kto ci naopowiadał takich pierdółek o tym ze lubią sie zacierać, lubią chyba jak jeździsz bez oleju albo chłodnicy
Am6 jest to najlepszy i najpewniejszy silnik w swojej klasie 50cmm, moge go polecic każdemu, bo ja sie na nim nie zawiodłem, ja lubie wariowac na moto a przy am6 jest mocny zrywny i przy mojej głupiej jezdzie robie juz 3 sezon na tym samym cyklu co kupiłem moto
wiec spokojnie, i pluj w tych co tak ci mówią masz ode mnie takie pozwolenie
tylko pamietaj o płynach i nie grzeb przy dozowniku
AM6

AM6
-
jarek0770 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości