Zobacz wÄ…tek - Nakolanniki ochraniacze kolan
NAS Analytics TAG

Nakolanniki ochraniacze kolan

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Nakolanniki ochraniacze kolan

Postprzez princessa » 30/7/2015, 17:20

Witajcie mam takie pytanie jako, że jak na razie jeżdżę w jeansach (bo tekstylne spodnie nie wyglądają dla mnie i na mnie fajnie:) to chciałabym zakupić właśnie nakolanniki żeby zapewnić jakąś ochronę dopóki nie kupie kombi. Zastanawiam się czy takowe nakolanniki nie rysują baku??? Wiadomo jeśli były by pod jeansami to nie ale u mnie się zwyczajnie nie zmieszczą. Wybrałam już Dainese Knee V E1 N Guards i tu pojawia się problem bo nie wiem czy bd współgrały z butami czy zapnę buty;/????????? Również mogą być inne nakolanniki lub jakieś propozycje zabezpieczenia nóg to podlega po dyskusje jeśli macie coś godnego polecenia.
princessa
Świeżak

Postprzez Vasago » 13/8/2015, 11:47

A nie lepiej kupić jeansy z ochraniaczami?
Np takie http://freestar-moto.com/pl/spodnie-motocyklowe/
Vasago
Świeżak

Postprzez Pawel_SV » 14/8/2015, 21:23

Jeszcze nie słyszałem opinii o tym, że nakolanniki rysują bak :). Ja poleciłbym raczej jeansy z kieszeniami na ochraniacze. W momencie gdy zamontujesz protektory SAS-Tec nie będziesz czuła, że masz ochraniacze :). Podpowiem, że producent Freestar daje 3 protektory SAS TECA i parę standardowych protektorów kolan. Według mnie Freestar to najrozsądniejszy wybór :) Co do samych nakolanników skupiłbym się na czymś co ma chociaż pojedynczy zawias, gwarantuje to większy komfort poruszania się. Jak będziesz potrzebowała dobrać coś konkretnego służę pomocą :)
Paweł | | Firma BIKESTAR | tel: +48 500 619 211 | e-mail: biuro@bikestar.pl | www.bikestar.pl
Pawel_SV
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê