[Harley-Davidson Fat Bob] Harley-Davidson Fat Bob - kawał
• Strona 1 z 1
[Harley-Davidson Fat Bob] Harley-Davidson Fat Bob - k
Dyskusja na temat: Harley-Davidson Fat Bob - kawał poręcznego motocykla
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson Fat Bob - kawał poręcznego motocykla
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson Fat Bob - kawał poręcznego motocykla
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
"boczna podnóżka to porażka, zupełnie nie daje ona pewności oparcia motocykla"
Oj tam, oj tam. Za to można na niej postawić motocykl w piachu (jest szeroka), przednim kołem w dół nawet na luzie (doskonale się blokuje). Wymaga wyczucia i odstresowania się - jak wszystko w motocyklach tej marki.<br><hr>Klurik
Oj tam, oj tam. Za to można na niej postawić motocykl w piachu (jest szeroka), przednim kołem w dół nawet na luzie (doskonale się blokuje). Wymaga wyczucia i odstresowania się - jak wszystko w motocyklach tej marki.<br><hr>Klurik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wizualnie
ja wolę porównanie, że to dr. jekyll and mr. hyde
Silnikowo
100% prawdy: 103-ka napędza touringi, co w dynie oznacza przerost mięśnia sercowego...
Podwoziowo
czujesz wyrwy, brak studzienek ale resztę wybiera - to nie enduro ale na zawieszeniu dyna w układzie solo lub w duecie zrobiłem 22tkm i oceniam nieźle
Praktycznie
praktycznie? co to jest? dres, gar(sonka), pidżama, sukienka, gang... lub co jeszcze?
Rynkowo
drogo <br><hr>motokamol
ja wolę porównanie, że to dr. jekyll and mr. hyde
Silnikowo
100% prawdy: 103-ka napędza touringi, co w dynie oznacza przerost mięśnia sercowego...
Podwoziowo
czujesz wyrwy, brak studzienek ale resztę wybiera - to nie enduro ale na zawieszeniu dyna w układzie solo lub w duecie zrobiłem 22tkm i oceniam nieźle
Praktycznie
praktycznie? co to jest? dres, gar(sonka), pidżama, sukienka, gang... lub co jeszcze?
Rynkowo
drogo <br><hr>motokamol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość