Stalowy oplot CBR600RR 2006
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, andy7, suhy-19, Bostorn, Miczab, Boshi
• Strona 1 z 1
Stalowy oplot CBR600RR 2006
Zamierzałem wymienić po tym sezonie przewody hamulcowe na stalowy oplot w cbr 600rr z 2006r ale podczas czyszczenia zauważyłem dziwną rzecz (tak, mam moto 2 lata a dopiero teraz na to patrzę). Wśród trzech przednich przewodów hamulcowych dwa są stalowe - jeden do prawego zacisku, drugi do lewego, natomiast przewód wychodzący od pompy jest gumowy (zdjęcie w załączniku).
Co sądzicie na temat rozkucia przewodu idącego od pompy a następnie zarobienia przewodu w oplocie o podobnej długości dobranego z jakiegoś innego motocykla?
Znacie kogoś w okolicy Trzebini / Chrzanowa / Jaworzna / Krakowa / Katowic kto zrobiłby coś takiego?
Co sądzicie na temat rozkucia przewodu idącego od pompy a następnie zarobienia przewodu w oplocie o podobnej długości dobranego z jakiegoś innego motocykla?
Znacie kogoś w okolicy Trzebini / Chrzanowa / Jaworzna / Krakowa / Katowic kto zrobiłby coś takiego?
- Załączniki
-
Przewody.jpg
- (190.76 KiB) Pobrane 35 razy
- Kamool
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości