Cross do 150ccm
• Strona 1 z 1
Cross do 150ccm
Cześć
Chcę sobie kupić crossa/enduro do 150ccm. Miałem już yz'kę 85 więc teraz szukam czegoś większego, mam 167 cm i ważę 51kg. Będę nim jeździł głównie po lesie, chciałbym też troszkę poskakać
Rozważałem sx'a 125 i crf150, co do sx'a nie jestem pewny czy będzie dobry (chodzi mi o wysokośc siedzenia). Z crf jest coś innego, wymiarowo idealna lecz zniechęcają mnie niskie oceny na forach internetowych
Z góry dzięki

Chcę sobie kupić crossa/enduro do 150ccm. Miałem już yz'kę 85 więc teraz szukam czegoś większego, mam 167 cm i ważę 51kg. Będę nim jeździł głównie po lesie, chciałbym też troszkę poskakać

Rozważałem sx'a 125 i crf150, co do sx'a nie jestem pewny czy będzie dobry (chodzi mi o wysokośc siedzenia). Z crf jest coś innego, wymiarowo idealna lecz zniechęcają mnie niskie oceny na forach internetowych
Z góry dzięki

- Kacper_W
- Świeżak
Każdy motocykl na forach ma swoich fanów i hejterów jeśli ci się podobają te motory to jedź je zobaczyć osiądź na jednym i 2 przejedź się i zdecyduj który wolisz .
Zastanów też się nad tym czy nie wolisz 4t mniej plai tańszy w utrzymaniu
Bike:Suzuki DR 125S
Zastanów też się nad tym czy nie wolisz 4t mniej plai tańszy w utrzymaniu

Bike:Suzuki DR 125S
-
Szymon DR 125 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości