Motocykl na A2 do 10 tys
• Strona 1 z 1
Motocykl na A2 do 10 tys
Siema. Bylem juz zdecydowany by zakupic Honde NX650, ale patrzac jakie w Polsce mamy te motocykle na aukcjach to troche mam metlik w glowie bo nie chce kupic motocykla zeby w niego ciagle wkladac. Fajnie mi sie jezdzilo na egzaminacyjnym Gladiusie i teraz mam pytanie. Co bedzie najkorzystniejsze w zakupie nawet jesli bedzie trzeba zblokowac? Mam 189cm wzrostu i 91kg wagi. Prawko oczywiscie A2 i budzet 10k zl z oplaceniem ubezpieczenia, blokowaniem itd. Chyba, ze zacheci mnie ktos do jakiejs nowszej maszyny to przemysle nad dolozeniem kilku tys Ubior juz prawie kompletny Motocykla moge rowniez poszukac we Francji jesli mnie jakos naprowadzicie interesuje mnie bardziej jazda po asfalcie
I jeszcze takie pytanie na ktore nie znalazlem odpowiedzi... Jak sie ma jazda na Gladiusie w porownaniu do SV 650 oczywiscie przygotowanych pod A2?
I jeszcze takie pytanie na ktore nie znalazlem odpowiedzi... Jak sie ma jazda na Gladiusie w porownaniu do SV 650 oczywiscie przygotowanych pod A2?
- kotlet95
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości