[turystyka] Półwysep Arabski - zimą na motocyklu
• Strona 1 z 1
[turystyka] Półwysep Arabski - zimą na motocyklu
Dyskusja na temat: Półwysep Arabski - zimą na motocyklu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Półwysep Arabski - zimą na motocyklu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Półwysep Arabski - zimą na motocyklu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zimno siÄ™ robi od samego czytania, dlatego czekam na dalszy ciÄ…g i "rozgrzewkÄ™" w Dubaju!
P.S.
Robert, mam parę pytań technicznych dotyczących Iranu, czy w wolnej chwili możesz odezwać się na: nasze.motury@gmail.com, nie chcę prywatą zaśmiecać komentarzy...<br><hr>Mira
P.S.
Robert, mam parę pytań technicznych dotyczących Iranu, czy w wolnej chwili możesz odezwać się na: nasze.motury@gmail.com, nie chcę prywatą zaśmiecać komentarzy...<br><hr>Mira
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zimno siÄ™ robi od samego czytania, dlatego czekam na dalszy ciÄ…g i "rozgrzewkÄ™" w Dubaju!
P.S.
P.S.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem motorzystÄ… i powiem tyle
Tylko największe DZIADY jeźdzą motorami na przyczepkach.
Fajny opis ale to raczej piknik niż wyprawa.<br><hr>mike
Fajny opis ale to raczej piknik niż wyprawa.<br><hr>mike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie da się jeździć motorami na przyczepkach, można je na nich transportować. Jak sądzę kolega mike nie jest DZIADEM , JEST MOTORZYSTĄ!! i zapewne już dawno objechał świat dookoła więc takie małe wycieczki to dla takiego gieroja faktycznie piknikKomentatorzy napisał(a):Jestem motorzystą i powiem tyle
Fajny opis ale to raczej piknik niż wyprawa.<br><hr>mike<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości