Kawasaki z750 vs Suzuki GSR 750
• Strona 1 z 1
Kawasaki z750 vs Suzuki GSR 750
Witam
Tak jak w temacie, chciałbym zapytać was drodzy koledzy i koleżanki o opinie na temat tych dwóch motocykli i o małą pomoc w wyborze któregoś z nich.
Nie wiem czy bedzie to pomocne, ale dodam ze mierze 1,82 cm i waga m.in 85 kg. Głownie chciałbym jezdzic dla relaksu, rozrywki, z kumplami w jakas trasę (Bieszczady gdzie mieszkam jak znalazł). Chciałbym przeznaczyć na sam motocykl do 15 tysięcy, lecz gdy patrzyłem na ceny suzuki to trudno bedzie znaleźć w takiej cenie.
Z góry dziękuję za każda opinie i sugestie
Tak jak w temacie, chciałbym zapytać was drodzy koledzy i koleżanki o opinie na temat tych dwóch motocykli i o małą pomoc w wyborze któregoś z nich.
Nie wiem czy bedzie to pomocne, ale dodam ze mierze 1,82 cm i waga m.in 85 kg. Głownie chciałbym jezdzic dla relaksu, rozrywki, z kumplami w jakas trasę (Bieszczady gdzie mieszkam jak znalazł). Chciałbym przeznaczyć na sam motocykl do 15 tysięcy, lecz gdy patrzyłem na ceny suzuki to trudno bedzie znaleźć w takiej cenie.
Z góry dziękuję za każda opinie i sugestie
- PriQso
- Świeżak
www.z1000.fora.pl
tam Ci powiedzÄ…
tam Ci powiedzÄ…
-
SEPKOSKY - Świeżak
Osobiscie w tym przypadku polecil bym Co Z 750. Calosc stanowi duuuuuzo lepsza konstrukcje niz GSR czy to 600 czy tez 750.
Sepkosky, jak zwykle rozwaliles System
Sepkosky, jak zwykle rozwaliles System
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Osobiscie w tym przypadku polecil bym Co Z 750. Calosc stanowi duuuuuzo lepsza konstrukcje niz GSR czy to 600 czy tez 750.
co masz na myśli, mówiąc ze całość stanowi dużo lepsza konstrukcje niz suzuki?
- PriQso
- Świeżak
Motocykl to nie tylko silnik a calosc komponentow. Do tego dochodzi jeszcze porecznosc, a tu Z 750 bije Suke na glowe.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości