Husqvarna wr 360
• Strona 1 z 1
Husqvarna wr 360
Siema, ostatnio stałem się posiadaczem Husqvarny wr 360 1998r i zastanawiam się co wy sądzicie o ty motocyklu? Jakieś opinie z użytkowania i coś więcej na jej temat. Z góry dzięki 

- Załączniki
-
- 11267523_818724314880108_1463720033_n.jpg (116.51 KiB) PrzeglÄ…dane 1993 razy
- xzxz8
- Świeżak
skoro sie stałeś posiadaczem to chyba sam masz jakas opinie juz ?
to nie forum wzajemnej adoracji.
moto spoko, huski w 2T były spoko, aczkolwiek 360 ma bezsensowną moc której sie nie da wykorzystać, duzo pali, jest nieprzewidywalna, realnie w terenie pewnie sporo 125tek było szybszych ;D póki sie nie psuje spoko sprzęt potem ciezej

to nie forum wzajemnej adoracji.
moto spoko, huski w 2T były spoko, aczkolwiek 360 ma bezsensowną moc której sie nie da wykorzystać, duzo pali, jest nieprzewidywalna, realnie w terenie pewnie sporo 125tek było szybszych ;D póki sie nie psuje spoko sprzęt potem ciezej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
No stałem się, ale po paru jazdach, ( nie zdążyłem sprawdzić jej prawdziwych możliwości) Padły łożyska na wale korbowym
I właśnie nie wiem czy ją naprawić i sprzedać, i kupić coś innego czy bardzie opłaca się ją porobić i zostawić dla siebie 

- xzxz8
- Świeżak
to juz twoja decyzja, osobiscie wolałbym chyba wymienić te łozyska bo koszt nie bedzie ogromny, sprawdzić jak wygląda reszta silnika, i sprawny motocykl bym wolał sprzedać, coś czuje że jesteś amatorem, dlatego 360tka to za mocna maszyna dla Ciebie, chyba że liczy sie długa prosta i lans pod gimnazjum. widze też ze mieszkasz w górach, założe sie że w ciezkim terenie 125tką nawet dawał bys sobie duzo lepiej rade, a przecież nie chodzi o to żeby sie motocyklem męczyć tylko żeby dawał frajde z jazdy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
I chyba tak zrobię, nie do końca amatorem bo miałem tam jakąś styczność z motorami, ale na temat tej huski mało wiedziałem akurat
Nie no, dla mnie nie liczy się prosta bo to nie motocykl sportowy tylko ma dawać frajdę w terenie
Niestety gimnazjum już dawno mnie minęło a szkoda bo wtedy mógł by być dobry lans
Może masz racje że za mocna, ale przecież sam napisałeś wcześniej że huska ma bezsensowną moc której nie da się wykorzystać więc teraz już się pogubiłem
No tak, nie mylisz się, mieszkam w górach 

- xzxz8
- Świeżak
Tutaj chodzi że ma za mocną górę i za słaby dół i trochę słabszym motocyklem człowiek nie boi się tak odkręcić
Mówisz że nie do końca jesteś amatorem, gdyby tak było to nie pchał byś się w to lecz w jakieś nowe egzemplarze. To nie wstyd być amatorem

Mówisz że nie do końca jesteś amatorem, gdyby tak było to nie pchał byś się w to lecz w jakieś nowe egzemplarze. To nie wstyd być amatorem

sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 6 gości