Pomoc w wyborze
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze
Witam!
Jestem 18letnim chłopakiem, który po wakacjach będzie zdawać na A2 i mam zamiar kupić motocykl. Doświadczenie mam z biegowym motorowerem i wprost uwielbiam jeździć na jednośladach.
Mój budżet to około 8000 zł.
Przeszukałem już chyba całe google i dalej nie wiem co wybrać.
Moje preferencje to coś sportowo turystycznego. Wiem, że za tą kwotę nie znajdę nic idealnego ale warto was zapytać
Kask, strój, rękawiczki mam po ojcu także ten temat jest skreślony.
LiczÄ™ na waszÄ… pomoc!!!!!
Jestem 18letnim chłopakiem, który po wakacjach będzie zdawać na A2 i mam zamiar kupić motocykl. Doświadczenie mam z biegowym motorowerem i wprost uwielbiam jeździć na jednośladach.
Mój budżet to około 8000 zł.
Przeszukałem już chyba całe google i dalej nie wiem co wybrać.
Moje preferencje to coś sportowo turystycznego. Wiem, że za tą kwotę nie znajdę nic idealnego ale warto was zapytać

Kask, strój, rękawiczki mam po ojcu także ten temat jest skreślony.
LiczÄ™ na waszÄ… pomoc!!!!!
- kawus27
- Świeżak
Oba motorki fajne, aczkolwiek SV'ka trochę tańsza z tego co widzę.
A jak z jej "porywnością"? Blokować i tak bym go blokował, bo nie mam zamiaru się zabić na pierwszym zakręcie. No i plus taki, że jak zdam na A to będę już miał moto pod tą kategorię
A jak z jej "porywnością"? Blokować i tak bym go blokował, bo nie mam zamiaru się zabić na pierwszym zakręcie. No i plus taki, że jak zdam na A to będę już miał moto pod tą kategorię

- kawus27
- Świeżak
szukaj już zablokowanego, szkoda kasy na blokowanie i potem na odblokowanie. jak będziesz bardzo o niego dbał i go doposażysz to wtedy warto go zatrzymać i odblokować. w innym wypadku sprzedasz i kupisz inny odblokowany.
co z porywczością? no jest żwawa. lubi szarpnąć ale nie ma co panikować.
co z porywczością? no jest żwawa. lubi szarpnąć ale nie ma co panikować.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Też bym się skłaniał ku ER6, ewentualnie jeśli wolałbyś coś bardziej sportowego (z wyglądu) to popatrz na Ninje 250R - za 8k powinno ci się udać kupić egzemplarz w nie najgorszym stanie.
Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości