Zobacz wÄ…tek - Najlepszy kros w teren ?!
NAS Analytics TAG

Najlepszy kros w teren ?!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Najlepszy kros w teren ?!

Postprzez Gesha » 25/6/2015, 19:42

No to tak niedawno kupiłem sobie motocykl Junak 901 50ccm ale to dla mnie za mało jeździłem też na motocyklach kolegów Ogarze , wsk , simson oraz na krosach 125/250.
Ważę 60 kg i mam 180 cm wzrostu 16 lat
Motocykl przeznaczony w teren las podmokłe tereny pola itp
Trochę chcę na nim pojeździć jeszcze nie wiem jak to będzie no ale kilka tyś . Km mogę sezonowo zrobić
Na motocykl do 8 tyś , ( może polecilibyście jakiś strój do 2 tyś włącznie z kaskiem )
Chcę Krosa typowo w teren jak na razie jedyne co przyciąga moją uwagę to Honda crf 250 , ktm 250 może coś większego ? nie znam się na krosach za wiele więc czekam na rady :)
Gesha
Świeżak

Postprzez Tristello » 25/6/2015, 19:54

nie znam się na crossach ale z tego co pamiętam crosy są w 2t więc takie 125 czy 250 mają troche mocy jak na poczatek w teren. Ja jeździlem tylko rok na enduro 125 Cagiva, i powiem że w terenie dosyc dobrze sobie radzila, co prawda nie jeździłem w rudny teren bo to enduro ale po łąkach, górkach itd śmigała ładnie.
Tristello
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości

na górê