Crash Pady. Czy te tańsze mają sens?
• Strona 1 z 1
Crash Pady. Czy te tańsze mają sens?
Witam. Chciałem zainstalować sobie crash pady. Po pierwsze mam pytanie czy warto? Po drugie, czy te najtańsze od których zaczynają się ceny na a-ro (90pln) mają sens? Słowem czy trzeba koniecznie wydawać większe pieniądze czy generalnie te tanie też spełniają swoją rolę. Moto CBR 600 f4.
CBR 600 f4
- taksobie
- Świeżak
CrashPady powinny być dobrane do modelu. Niewymiarowe nie ochronią, za słabe nie ochronią, a za mocne... mogą wyrwać kawałek ramy przy mocniejszym upadku.
Dlatego nie kombinowałbym zbytnio z tanimi/egzotycznymi zamiennikami.
Dlatego nie kombinowałbym zbytnio z tanimi/egzotycznymi zamiennikami.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
szukaj sprawdzonych, warto dopłacić. mój znajomy założył jakieś dziwne no name i jak wyglebił to niestety połamał plastiki, poszła klamka, czacha, lusterko, owiewka lewa, lewy panel zadupka i dzwignia zmiany biegów. crash się lekko zarysował. u mnie przy paciaku zarysowała się lekko klamka, ciężarek kiery, lusterko, i crash pad całkiem solidnie.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Ja mam R&G za 56 funtów, womtech chyba tez robi do cbrek. 500 to będzie zdecydowanie za dużo w mojej opinii. Chyba ze chcesz crashe nie tylko do ramy a np jeszcze osłony silnika i ślizgacze na piasty.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości