kawasaki kx 450 pomiar motogodzin
• Strona 1 z 1
kawasaki kx 450 pomiar motogodzin
cześć wszystkim lewa w góre pozdro
czy wie ktoś "liczył" ile średnio spali kawasaki kx 450 (lub inna marka w tej klasie ) na motogodzinę ? mowa o wtrysku . wiem mogę kupić miernik motogodzin na wibracje ale nie jestem do nich przekonany . więc proszę o pomoc

czy wie ktoś "liczył" ile średnio spali kawasaki kx 450 (lub inna marka w tej klasie ) na motogodzinę ? mowa o wtrysku . wiem mogę kupić miernik motogodzin na wibracje ale nie jestem do nich przekonany . więc proszę o pomoc
- fullendix
- Świeżak
czemu nie jestes ? i tak zaden licznik nie liczy idealnych motogodzin, a czy zmienisz olej/tłok/cokolwiek co np 30 realnych motogodzin czy 31 to praktycznie nie ma znaczenia. wskazania i tak beda przyblizone i spoko mozna sie ich trzymać. liczenie na wahe jest bardziej upierdliwe, gdzieś cos dolejesz i potem bedziesz z zeszytem latał i zapisywał ?
srednio wychodzi 1 bak - 40 km - 1 godzina serwisówka nawet podaje często taki przelicznik
srednio wychodzi 1 bak - 40 km - 1 godzina serwisówka nawet podaje często taki przelicznik
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
podłączę się do tematu, ponieważ w mojej WR450F w serwisówce jest napisane, że olej należy zmieniać co 1000 km i nie mowy o motogodzinach. Jak to jest? Potrzebny mi w takim razie licznik motogodzin czy wystarczy trzymać się licznika kilometrów ?
- Laik
- Świeżak
popatrz czy nie ma rozpiski ile mth to km
dodam że u mnie jak kojarze jest 20 godzin = 1000 km własnie. i realnie też tak wychodzi bo co tyle mniej wiecej zmieniam olej.
ale spoko mozesz trzyma sie licznika km.
dodam że u mnie jak kojarze jest 20 godzin = 1000 km własnie. i realnie też tak wychodzi bo co tyle mniej wiecej zmieniam olej.
ale spoko mozesz trzyma sie licznika km.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości