Zobacz wątek - Bezpieczeństwo motunga na postoju
NAS Analytics TAG

Bezpieczeństwo motunga na postoju

O wszystkim
_________

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 15:00

Labiss napisał(a):Hah,ciekawe kto mnie obije.

nie napinaj sie tak, bo na pierwszym lepszym osiedlu bys wieczorem wyłapal w kły
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez simonw » 1/9/2007, 15:22

Dokladnie, kto przepusci dmuchanemu ?
fair play to 3na 5 pamietaj, a jak bedziesz kozaczyl bardziej wezma cie na buty i jeszcze bebechy popekaja, np sledziona czy odbija nerki...
nie kozacz
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 15:50

haha za duzo filmów kolego ogladasz w p*** mozna wypłapać wszędzie gorzej jak idą w ruch noże, to nie chodzi czy koles cwiczy czy nie tylko o to ze takich napinatorow internetowych juz nie raz przerabialem każdy moze napisac o co to to nie on i ze nikt mu nic nie zrobi , gorzej jak dochodzi do konfrontacji to wtedy karp i o co kaman :lol:
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez Labiss » 1/9/2007, 15:55

Trenuję boks i nie raz sprawdziłem się w walce,bo nie unikam tego.Wiem na ile mnie stać i będę pisał,że się nie boję,bo tak jest.Jak przyjdzie lepszy to z pokorą przyjmę porażkę i będę wiedział,że trzeba lepiej trenować.A na noże nie ma rady.Pech to pech.
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 16:00

niesttety boks slabo sie sprawdza na ulicy bo ćwiczysz tylko technike okladania piesciami polecam valetudo albo mua thai :)
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez Labiss » 1/9/2007, 16:02

Dlatego od przyszłego miesiąca postaram się włączyć do treningów BJJ,ale też nie mam czasu zbytnio.Powiem ci,że jak masz podstawy w boksie to zanim dojdzie do parteru dajesz radę znokautować kolesia który bije na oślep. :)

Tu masz amatorskiego boksera na ulicy. http://www.youtube.com/watch?v=_y1sppoIEyU

TEchniki naprawdę pomagają,Przekonałem się o tym nie raz.
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez simonw » 1/9/2007, 16:08

wal sztacheta z gwoździem
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 16:09

Labiss napisał(a):Dlatego od przyszłego miesiąca postaram się włączyć do treningów BJJ,ale też nie mam czasu zbytnio.Powiem ci,że jak masz podstawy w boksie to zanim dojdzie do parteru dajesz radę znokautować kolesia który bije na oślep. :)

Tu masz amatorskiego boksera na ulicy. http://www.youtube.com/watch?v=_y1sppoIEyU

TEchniki naprawdę pomagają,Przekonałem się o tym nie raz.

oj zalezy od przeciwnika ale z technikami z boksy ciezko jest cokolwiek zdziałac przy aferze
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 16:12

przecierz ten typ wogóle ich nie dotknął:D haha co on wyjebal tej pannie?
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez Labiss » 1/9/2007, 16:14

Jak jest awantura w której udział bierze kilka osób to nic nie pomoże.Żadna sztuka walki.Trzeba by mieć dobrą broń i dobrze się nią obsługiwać.Natomiast w konfrontacji
1 : 1 masz szanse o 100 % większe jeżeli trenujesz cokolwiek
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 16:15

ale sa typowe sporty wal ktore na ulice sie nadają idealnie :wink:
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez Labiss » 1/9/2007, 16:18

No jasne,że są.Krav Maga chociażby.Z tym,że aby zacząć jakąś konkretnie ukierunkowaną sztukę walki dobrze jest mieć parę podstaw z gardy,kroków i samego uderzania,a tu boks nadaje się idealnie.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 16:28

nie wierze w super skutecznosc Krav Magii nie wierze w skuteczność sztuk walki w których nie trenujesz w bezpośrednim starciu walki tzw symulowanie ciosów
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez simonw » 1/9/2007, 16:34

Wyskoczy jeden z drugim z gazem w pojemniku czy pistoletem, dostaniesz strzala i 15 minut jestes dzdzownica, neurogaz paralizujacy, odcina sterowanie cialem.
Byle gnojek nie, ale jakis taki chociazby ciulacz dealer na pewno.

Chetnie bym Ci pokazal jak dziala, ale obecnie nie mam przedluzenia pozwolenia na bron :)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Karol_85 » 1/9/2007, 17:34

Ja uważam ze najlepsza sztuka obrony jest bieganie, tacy przepici i przejaran blokersi napewno nie bedą wstanie przebiec 200m.
Z tego co wiem to na większości stylów walki podstawa jest unikanie walki, a sama walka jest ostatecznością. No chyba że ktos z góry zakłada ze będzie napierdzielał każdego kto się krzywo spojrzy lub źle sie uśmiechnie. Prawda Labiss??
Karol_85
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Labiss » 1/9/2007, 17:54

Prawda.Nabiera się respektu trenując sw no,ale bez przesady.Często trzeba się bronić.Co weekend są jakieś pijackie awantury i nie sposób uniknąć starcia.

Co do Krav Magi to w kieleckiej sekcji gdzie trenują moi znajomi często wychodzą z trenerem w teren i ćwiczą zachowanie chociażby w klatkach schodowych,symulowane sytuacje napadów itd.
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Leitho » 1/9/2007, 18:36

KM to nie sztuka walki, to napieprzanie przeciwnika az ten nie padnie. osoiscie uczeszczalem na treningi (niestety musialem przestac) capoiera, i w konfrontacji na ulicy ta sztuka walki jest jedna z najbardziej uzytecznych. gorzej kiedy walka dzieje sie w dosc malym pomieszczeniu
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Ścigacz.pl

Postprzez OUTLAW. » 1/9/2007, 20:03

Labiss napisał(a):Prawda.Nabiera się respektu trenując sw no,ale bez przesady.Często trzeba się bronić.Co weekend są jakieś pijackie awantury i nie sposób uniknąć starcia.

Co do Krav Magi to w kieleckiej sekcji gdzie trenują moi znajomi często wychodzą z trenerem w teren i ćwiczą zachowanie chociażby w klatkach schodowych,symulowane sytuacje napadów itd.

no własnie symulowanie :) to nie to samo co prawdziwa walka dlatego sporty np kick box itd moim zdaniem lepiej zdają egzamin
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez bolokolo » 1/9/2007, 20:28

co ci po boksie...boks jest skuteczny w poldystansie, ale jak facet caly czas chodzi na nogoach, jest bardzo szybki i uzywa dobrze kopniec i rak to po tobie.inna sprawa, ze zadna sztuka nie pomoze jak koles ma np kij golfowy,basseball czy jakas deske i umie sie ja poslugwac.nie jeden raz dostalbym wpierdziel(wiele razy dostalem wiec po co kolejny), dlatego w gre wchodzily krzesla,butelki itp(na dyskotekach).ale sprawa sie zmienia jesli ty pewien sowjej TECHNIKI startujesz bez zastanowienia a koles wyciaga pukawke, i wtedy kleks w gaciach gwarantowany.obecnie wychodze z zalozenia, ze nie warto byc takim kozaczkiem do walki, i robic to w naprawde ostatecznosci
bolokolo
Bywalec

Postprzez driv3r3 » 1/9/2007, 21:33

Karol_85 napisał(a):Ja uważam ze najlepsza sztuka obrony jest bieganie, tacy przepici i przejaran blokersi napewno nie bedą wstanie przebiec 200m.
Z tego co wiem to na większości stylów walki podstawa jest unikanie walki, a sama walka jest ostatecznością. No chyba że ktos z góry zakłada ze będzie napierdzielał każdego kto się krzywo spojrzy lub źle sie uśmiechnie. Prawda Labiss??

ciekawe...
ktoś ci kopie moto a ty uciekasz :lol:
driv3r3
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark