Yamaha Raptor 700
• Strona 1 z 1
Yamaha Raptor 700
Witam. Jestem nowy, szukałem w google, ale nie znalazłem za dużo odpowiedzi na moje pytanie. Więc... Czy Yamaha Raptor 700 będzie dobrym motocyklem na start z quadami? Na wydanie mam 20000 zł chce quada sportowego, nie przeprawowke. Mam sporo oleju w głowie chce szaleć, ale szaleć z umiarem to co potrafię i ciągle nabierać nowych umiejętności i stopniowo posuwać sie do przodu. Nie chce jakichś 400, 300 z powodu że są to sprzęty katowane i wiem że szybko bede chcieć cos mocniejszego. Nie bedzie to mój pierwszy motocykl, przesiadam się z choppera i crossa, a z powodu takiego że nie posiadam prawka na motocykle, ale mam B. Jeździłem też quadem jakąś Honda 350 kolegi.Wiec... Co powiecie? Polecicie..? 

- mason93
- Świeżak
nie bedzie, bo quad jest cięzki i mocny, to yamaha wiec sie prowadzi lekko, ale przez to jeszcze bardziej potrafi zaskoczyć. 400ta potrafi duzo, 700tka tez moze byc zakatowana. pomysl na początku o LTZ chociazby, u mnie jest ekipa na LTZtach niektórzy sie poprzesiadali z mocniejszych polarisów, i swietnie sie sprzety spisują, dorzucili troche tuningu - szersze wahacze, lepsze zawiasy, i latają po torze, po lasach - wszędzie. a koszty utrzymania i tak sa niskie. a przez mniejszą pojemność mogą duzo bardziej odwijać i cieszyć sie jazdą. na 700tce mieli by duzo wiekszy respekt do maszyny i bardziej ciotowali. wiec uwierz mi - mniejsza maszyna duzo przyjaźniejsza bedzie, mocy moze ci nawet nigdy nie zabraknąć a przynajmniej bedziesz miał zabawe z jazdy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie mam pojęcia ile kosztuje nówka - ludzie dobrze prawią, podzwon po salonach i popytaj. nie kazdy salon ma od ręki takie coś. po 2 w jednym a drugim moze byc nawet kilka tysiecy róznicy. LTZ doby sprzęt bo nie jest to wyczynówka, ale ma niezłe własciwosci jezdne.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1