RozrzÄ…d Kawasaki Eliminator 250
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, andy7, suhy-19, Bostorn, Miczab, Boshi
• Strona 1 z 1
RozrzÄ…d Kawasaki Eliminator 250
Cześć
nie wiem , czy dobry dział , w miarę potrzeby proszę o przeniesienie ..
Posiadam motocykl Kawasaki Eliminator 250 rocznik '95. Jakiś czas temu niefortunnie zerwałem gwint na świecę w jednej z głowic . muszę teraz ją rozebrać i zawieźć do Tokarza, żeby nawiercił nowy gwint ..
Zabrałem się za rozbieranie , ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak przy składaniu odpowiednio ustawić rozrząd . Miał ktoś z tym styczność ? Jeśli tak to proszę o objaśnienie , gdzie szukać znaczników , no i oczywiście jak to wszystko poustawiać ( byłbym bardzo wdzięczny za jakieś fotki )
Proszę o wyrozumiałość xD
Lewa

Posiadam motocykl Kawasaki Eliminator 250 rocznik '95. Jakiś czas temu niefortunnie zerwałem gwint na świecę w jednej z głowic . muszę teraz ją rozebrać i zawieźć do Tokarza, żeby nawiercił nowy gwint ..
Zabrałem się za rozbieranie , ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak przy składaniu odpowiednio ustawić rozrząd . Miał ktoś z tym styczność ? Jeśli tak to proszę o objaśnienie , gdzie szukać znaczników , no i oczywiście jak to wszystko poustawiać ( byłbym bardzo wdzięczny za jakieś fotki )
Proszę o wyrozumiałość xD
Lewa

- idraheen
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości