Zobacz wÄ…tek - Uchwyt na telefon w motocyklu sportowym?
NAS Analytics TAG

Uchwyt na telefon w motocyklu sportowym?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Uchwyt na telefon w motocyklu sportowym?

Postprzez SlowMotion » 7/6/2015, 09:38

Hej, montował ktoś może uchwyt na telefon w motocyklu z clip-on'ami? Ze względu na zmiany w przepisach i debilne miejscami ograniczenia janosik wydaje się być coraz bardziej konieczny, jednak większość uchwytów motocyklowych jakie widzę na allegro posiadają mocowanie do zwykłej kierownicy jak w nakedzie czy rowerze. W moim przypadku sytuacja jeszcze bardziej się komplikuje bo nad półką mam amortyzator ohlinsa, więc telefon trzeba by jakoś przymocować jeszcze powyżej albo za nim. Są jakieś modele uchwytów które możecie polecić?

Obrazek
SlowMotion
Świeżak

Postprzez suhy-19 » 7/6/2015, 10:12

kup sobie takie cus i po problemie i na dodatek masz gdzie wrzucić portfel i inne pierdoły
Obrazek
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez lagiboy » 7/6/2015, 22:16

mam coś takiego suhy i powiem jedno, telefon w tym lata jak gówno w betoniarce. to okienko musi być "uszyte na miarę" do telefonu żeby nie zdupcał w czasie jazdy jak ten . można do lusterka kupić mocowanie albo Ram Mount robi uchwyty na zbiorniczek płynu hamulcowego.
Obrazek
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Postprzez Invi » 8/6/2015, 08:25

Ja przyssawką od navi przywaliłem do szyby :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Croowab » 8/6/2015, 16:12

LAgi ja mam takie samo givi i iphone pasuje tam idealnie.
Ale fakt, że wolę używać uchwyt na kierownicę....
Croowab
Bywalec

Postprzez SlowMotion » 8/6/2015, 16:54

Tank baga mam ale jakąś chińską podróbę alpinestarsa, ledwo przez tą folię coś widać, poza tym jakbym miał montować zasilanie to wolałbym mieć jakiś uchwyt. Na lusterku sobie tego szczerze mówiąc nie wyobrażam z tym zbiorniczkiem płynu hamulcowego aż zobaczę jak to wygląda :D w sumie przyssawka do szyby może nie być takim głupim pomysłem, zastanawiam się czy to zda egzamin na naszych dziurawych drogach :> jak się odklei w aucie to pół biedy, ale jak odpadnie z moto to może nie być co zbierać :D
SlowMotion
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê