Suzuki GS500 czy DR 650 RS/RSE
• Strona 1 z 1
Suzuki GS500 czy DR 650 RS/RSE
Witam wszystkich jestem nowy na forum tak jak będę na ulicach, nie mam prawie żadnego doświadczenia, w sumie przeszedłem tylko kurs na prawko.
Oferty przeglądam od dłuższego czasu, dwa motocykle podane w temacie najbardziej przyciągnęły moją uwagę.
Mój budżet wynosi koło 4000-5000zł , bo resztę pieniędzy wydaję na strój.
Proszę o poradę który motocykl jest lepszy do jazdy po mieście, okazjonalne wypady ( do 100km) i poradzi sobie na szutrze którego u mnie jest pod dostatkiem, jestem otwarty też na inne propozycje, jednak zależy mi żeby motocykl mieścił się w kryteriach na kat. A2 , ze względu na to że chcę mieć jak najszybciej możliwość w pełni legalnego jeżdżenia.
Oferty przeglądam od dłuższego czasu, dwa motocykle podane w temacie najbardziej przyciągnęły moją uwagę.
Mój budżet wynosi koło 4000-5000zł , bo resztę pieniędzy wydaję na strój.
Proszę o poradę który motocykl jest lepszy do jazdy po mieście, okazjonalne wypady ( do 100km) i poradzi sobie na szutrze którego u mnie jest pod dostatkiem, jestem otwarty też na inne propozycje, jednak zależy mi żeby motocykl mieścił się w kryteriach na kat. A2 , ze względu na to że chcę mieć jak najszybciej możliwość w pełni legalnego jeżdżenia.
- Bułkowski
- Świeżak
Jeżeli chcesz po szutrach jeździć więcej niż to konieczne (dojazd z podwórka do asfaltu) to zapomnij o GS'ie
DR650 to dobra pancerna jednostka, tak samo XT 600 możesz też popatrzeć na KLX, Honda Dominator.
Są to motocykle tej samej klasy, o bardzo porównywalnych osiągach. Musisz popatrzeć co się podoba i kupić co będzie w najlepszym stanie.
DR650 to dobra pancerna jednostka, tak samo XT 600 możesz też popatrzeć na KLX, Honda Dominator.
Są to motocykle tej samej klasy, o bardzo porównywalnych osiągach. Musisz popatrzeć co się podoba i kupić co będzie w najlepszym stanie.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Pooglądałem, przetrawiłem i widzę jeszcze dwie opcję na temat których bym chciał się coś dowiedzieć mianowicie Suzuki xf 650 freewind i kawasaki kle 500, jednak kawa ze starszych roczników bo budżet...
- Bułkowski
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości