Motocykl kat. A2
• Strona 1 z 1
Motocykl kat. A2
1.Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)
-7 tysięcy km. na jakimś tam chińczyku
-4 tysiÄ…ce km aprilia rs 50
2. Wiek, waga, wzrost
17lat, 79km, 188cm
3. Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Głównie to weekendowe wypady z kumplami ale zdarzają się też jakieś dłuższe wycieczki w góry (250km)
4.Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Myślę, że 5 tysięcy na sezon
5.Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Kwotę jaką chce przeznaczyć na zakup motocykla to 10000zł +/-2000zł. Nie myślałem jeszcze o ciuchach
6. Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile trzeba będzie wydać tyle wydam
7. Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Najbardziej podobają mi się sportowe ale niestety jak swoją aprilią rs przejechałem te 250km z plecakiem to ciężko było mi się wyprostować Bardziej skłonny jestem kupić jakiegoś nakeda
Mam nadzieję, że mi doradzicie bo to na prawdę dla mnie bardzo ważne Z góry dzięki za pomoc
-7 tysięcy km. na jakimś tam chińczyku
-4 tysiÄ…ce km aprilia rs 50
2. Wiek, waga, wzrost
17lat, 79km, 188cm
3. Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Głównie to weekendowe wypady z kumplami ale zdarzają się też jakieś dłuższe wycieczki w góry (250km)
4.Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Myślę, że 5 tysięcy na sezon
5.Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Kwotę jaką chce przeznaczyć na zakup motocykla to 10000zł +/-2000zł. Nie myślałem jeszcze o ciuchach
6. Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile trzeba będzie wydać tyle wydam
7. Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Najbardziej podobają mi się sportowe ale niestety jak swoją aprilią rs przejechałem te 250km z plecakiem to ciężko było mi się wyprostować Bardziej skłonny jestem kupić jakiegoś nakeda
Mam nadzieję, że mi doradzicie bo to na prawdę dla mnie bardzo ważne Z góry dzięki za pomoc
- lothar12
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości