[turystyka] Rumuński motocyklowy sen - w pogoni...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Rumuński motocyklowy sen - w pogoni...
Dyskusja na temat: Rumuński motocyklowy sen - w pogoni za Draculą
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rumuński motocyklowy sen - w pogoni za Draculą
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rumuński motocyklowy sen - w pogoni za Draculą
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem widziałem, w tamtym roku fajna jest Transalpina i Transfogarska polecam, trochę ciekawej architektury, po tym jest syf, smród i zaj... gorąco, szczególnie w ciuchach motocyklowych, jak wracałem na Węgry, to naplułem po Rumuńskiej stronie, może jeszcze kiedyś tam pojadę jak zapomnę jak było chujowo.<br><hr>k300
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakimś takim burakiem zaleciało...Komentatorzy napisał(a):Byłem widziałem, w tamtym roku fajna jest Transalpina i Transfogarska polecam, trochę ciekawej architektury, po tym jest syf, smród i zaj... gorąco, szczególnie w ciuchach motocyklowych, jak wracałem na Węgry, to naplułem po Rumuńskiej stronie, może jeszcze kiedyś tam pojadę jak zapomnę jak było chujowo.<br><hr>k300<br>
Byłem i było super. Piękny kraj, mili ludzie. Drogi różne, gorąco. Góry cudowne.<br><hr>qfinto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a to dziwne - ja Rumunię wspominam baaardzo dobrze. I z chęcią bym tam jeszcze wrócił motocyklem. A jak plułeś to zdjąłeś kask czy z tej wściekłości zapomniałeś??<br><hr>anusekKomentatorzy napisał(a):Byłem widziałem, w tamtym roku fajna jest Transalpina i Transfogarska polecam, trochę ciekawej architektury, po tym jest syf, smród i zaj... gorąco, szczególnie w ciuchach motocyklowych, jak wracałem na Węgry, to naplułem po Rumuńskiej stronie, może jeszcze kiedyś tam pojadę jak zapomnę jak było chujowo.<br><hr>k300<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości