Kotrolna drogowa
• Strona 1 z 1
Kotrolna drogowa
Witam
Mam pytanie do motocyklistów z dłuższym stażem. Czy często zdarza wam się zostać zatrzymanym przez policję do kontroli drogowej tak po prostu, czyli nie przekroczyliście prędkości, jechaliście zgodnie z przepisami a mimo to zostaliście zatrzymani?
Z góry dzięki za odpowiedz
Mam pytanie do motocyklistów z dłuższym stażem. Czy często zdarza wam się zostać zatrzymanym przez policję do kontroli drogowej tak po prostu, czyli nie przekroczyliście prędkości, jechaliście zgodnie z przepisami a mimo to zostaliście zatrzymani?
Z góry dzięki za odpowiedz

- Matthew750
- Świeżak
2 razy w ciagu miesiaca. ale bylo tez pare miesiecy spokoju.
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
Nie ma reguły. W ubiegłym roku w ciągu 4 miesięcy 4 kontrole. W tym roku jedna. Zwykle łapią wieczorami, jak masz papiery w porządku to o nic się nie martw, akurat do drogówki nic nie mam w przeciwieństwie do "wielkich gliniarzy" krawężników legitymujących ludzi za to że są.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
no coz - ja dokladnie odwtrotnie. Gdybym tylko mogl powywieszalbym drogowke za ta czesc, ciala, ktora faceta boli. Z kolei do tych co pilnuja porzadku raczej nic nie mam.
Po prostu wole zeby Policja zajela sie lapaniem przestepcow, porzadku a nie dopieprzala sie do grzeszkow na drodze.
Po prostu wole zeby Policja zajela sie lapaniem przestepcow, porzadku a nie dopieprzala sie do grzeszkow na drodze.
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
-
Samael666 - Świeżak
Kolegow na scigaczach chyba "chetniej" sprawdzaja (ja mam V-Stroma)
Mi sie na motocyklu zdarzylo raz. Wyjazd z osiedla i kontrola trzezwosci, czyli wszyscy bez wyjatku dmuchaja.
Jako, ze nie traktuje Policji jako zlo konieczne, usmiechnalem sie i na moje "dzien dobry" Pan Policjant stwierdzil: "no, widac, ze trzezwy" i mnie puscil, przygladajac sie troche dokladniej jakiemus dreso-wozowi obok mnie
Mi sie na motocyklu zdarzylo raz. Wyjazd z osiedla i kontrola trzezwosci, czyli wszyscy bez wyjatku dmuchaja.
Jako, ze nie traktuje Policji jako zlo konieczne, usmiechnalem sie i na moje "dzien dobry" Pan Policjant stwierdzil: "no, widac, ze trzezwy" i mnie puscil, przygladajac sie troche dokladniej jakiemus dreso-wozowi obok mnie

- Tofcio82
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości