Czy moj motocykl jest kradziony? jak sprawdzic po numerach?
• Strona 1 z 1
Czy moj motocykl jest kradziony? jak sprawdzic po numerach?
Witam
Tak jak w temacie chciał bym zobaczyć czy moje moto jest kradzione .Słyszałem kiedyś ze można to sprawdzić po numerach na ramie tylko nie mam pojecia jak.Mógł by ktoś mi podać jakiś link do takowej strony? Będę wdzięczny
Tak jak w temacie chciał bym zobaczyć czy moje moto jest kradzione .Słyszałem kiedyś ze można to sprawdzić po numerach na ramie tylko nie mam pojecia jak.Mógł by ktoś mi podać jakiś link do takowej strony? Będę wdzięczny

Four Stroke Power !
Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251

Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251
-
braaaap - Świeżak
www.policja.pl
numer 112
a tak serio, spisz sobie numer i zadzwon na komende, tam powinni ci to powiedziec albo przekierować do działu który sie tym zajmuje i ci sprawdzą w kilka chwil
numer 112

a tak serio, spisz sobie numer i zadzwon na komende, tam powinni ci to powiedziec albo przekierować do działu który sie tym zajmuje i ci sprawdzą w kilka chwil
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Dobrze, że pytasz, bo ja się kiedyś tak naciałem. Ale potem, któs mi polecił stronkę www.autobaza.pl Wystarczy, zę wpiszesz nr VIn i znasz cala historie sprzetu, czy był bity, czy kradziony. Mega opcja !
- Ariel987
- Świeżak
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości