Zobacz wątek - Junak 901 moduł

Junak 901 moduł

i inne małe pojemności
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, Boshi, rosa, MarSen

Junak 901 moduł

Postprzez MrHidee » 28/5/2015, 16:51

Witam wszystkich przelozylem od kolegi na chwile modul z takiego samego motoroweru lecz po ponownym zalozeniu mojego modulu motorower przestal dzialac nie ma tez iskry lecz po wlozeniu mojego modulu do motoru kolegi iskra jest czy dalo by sie sprawdzic czy modul dziala czy nie ?
MrHidee
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 28/5/2015, 16:43


Postprzez Rolnik62 » 28/5/2015, 17:18

A od kumpla moduł działa u ciebie ?
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
Avatar użytkownika
Rolnik62
Bywalec
 
Posty: 613
Dołączył(a): 2/9/2014, 22:42
Lokalizacja: Gliwice

Postprzez MrHidee » 28/5/2015, 20:58

No niestety tez nie dzialal ale dawal iskre a na moim module nie daje iskry
MrHidee
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 28/5/2015, 16:43

Postprzez Rolnik62 » 29/5/2015, 12:53

MrHidee napisał(a):No niestety tez nie dzialal ale dawal iskre


Sprzeczność.



Napisz jeszcze raz od nowa wszystko, bo nikt ci nie pomoże, jak będziesz takie rzeczy pisać :roll:
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
Avatar użytkownika
Rolnik62
Bywalec
 
Posty: 613
Dołączył(a): 2/9/2014, 22:42
Lokalizacja: Gliwice

Postprzez senekkorzenna » 29/5/2015, 19:49

rozłączyłeś styki albo urwałeś któryś z kabelków. sprawdź
senekkorzenna
 



Powrót do Motorowery do 50 ccm



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości




na gr