KTM EXC 125
• Strona 1 z 1
KTM EXC 125
Siema. Jako iż zbliżaja się wakacje a ja zdałem prawo jazdy A1 to chciałem kupić sobie jakiegoś fajnego crossa do ok. 8-10 tyś zł. Napewno chciałbym jeździć tym crossem do szkoly a np. po szkole poszaleć w terenie. Najbardziej chciałbym KTM ponieważ z tego co wiem to są jedną z lepszych marek noi oczywiście ich motorki podobają mi się najbardziej. Skupiłem się na jednym modelu "KTM EXC 125" czy jest on dosyć fajnym motorkiem ? Zależy mi na rejestracji tego crossa oraz na homologacji dlatego wybrałem ten model. Piszcie pod tym tematem co uważacie o tym crossie. Chciałbym również dowiedzieć się czy opłaca się sprowadzać takiego crossa z zagranicy ponieważ na polskich serwisach nie ma żadnych fajnych KTM z tego modelu.
Jak coś dopiero zaczynam swoją przyogde z motorami dlatego nie znam się na tym zbyt dobrze dlatego chciałem zapytać się jescze o:
Remont takiego crossa-cena i co ile trzeba go robić
Ile pali
Czy opony do jazdy w terenie nadają się również do powierzchni asfaltowej
Na co najbardziej zwrócić uwagę przy kupnie
Czy 8000 tyÅ› za 2006/7 rocznik to dobra cena ?
Niech każdy napisze tyle ile wie wspólnie coś zdziałamy
Z góry dzięki !
Jak coś dopiero zaczynam swoją przyogde z motorami dlatego nie znam się na tym zbyt dobrze dlatego chciałem zapytać się jescze o:
Remont takiego crossa-cena i co ile trzeba go robić
Ile pali
Czy opony do jazdy w terenie nadają się również do powierzchni asfaltowej
Na co najbardziej zwrócić uwagę przy kupnie
Czy 8000 tyÅ› za 2006/7 rocznik to dobra cena ?
Niech każdy napisze tyle ile wie wspólnie coś zdziałamy

Z góry dzięki !

- KubsonExtreme
- Świeżak
tak jak kolega wyżej pisał, nawet jak zrobisz prawko i kupisz takiego ktm który ma w dowodzie poniżej 11kw to jest to nie legalne, przy jakiejś mocnej kontroli, czy przy wypadku będą duże problemy no chyba że go zblokujesz do 11kw.
exc 125 to hard enduro, najmocniejsza chyba 125, jedna z najdroższych w zakupie i eksploatacji, enduro do terenu bardzo fajne, mocne ( sam mam od 3 tyg i nie potrafie wykorzystac mocy i się go boje), co do jeżdżenia na kostce po asfalcie to się nie opłaca na dużą skale bo się szybko zdziera, w dłuższej perspektywie taniej wyjdą koła sm, pali dużo, nie powiem Ci dokładnie ale jazdy w terenie to jakieś 2h na baku przy ostrej jeździe, spokojniej to z 3h,
co do ceny to wątpie żebyś kupił sztuke od 2006 + za 8k, ja swoją szukałem pół roku i w tym czasie żadnej takiej oferty zdrowej sztuki nie było, za 2006/07 koło 10 000 pewnie musisz dać, a teraz tego jest mało więc i tak ciężko kupić
exc 125 to hard enduro, najmocniejsza chyba 125, jedna z najdroższych w zakupie i eksploatacji, enduro do terenu bardzo fajne, mocne ( sam mam od 3 tyg i nie potrafie wykorzystac mocy i się go boje), co do jeżdżenia na kostce po asfalcie to się nie opłaca na dużą skale bo się szybko zdziera, w dłuższej perspektywie taniej wyjdą koła sm, pali dużo, nie powiem Ci dokładnie ale jazdy w terenie to jakieś 2h na baku przy ostrej jeździe, spokojniej to z 3h,
co do ceny to wątpie żebyś kupił sztuke od 2006 + za 8k, ja swoją szukałem pół roku i w tym czasie żadnej takiej oferty zdrowej sztuki nie było, za 2006/07 koło 10 000 pewnie musisz dać, a teraz tego jest mało więc i tak ciężko kupić
exc 125 11'
- dawko00
- Świeżak
- KubsonExtreme
- Świeżak
zobacz to (oczywiście jest to tylko przykład)
http://olx.pl/oferta/husqvarna-wr-125-h ... f55e7f00a3
http://olx.pl/oferta/husqvarna-wr-125-h ... f55e7f00a3
Yamaha DT 50 > Aprilia RX 125 1998r
- dejavu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości