Kawasaki ninja 250r czy gs500f?
• Strona 1 z 1
Kawasaki ninja 250r czy gs500f?
Witam mam problem mój budżet to 7-8 tyś nie wiem co wźąść?Mam 185 cm wzrostu.
- Władysław
- Świeżak
Ninja 250R może być dla ciebie trochę za mało (chociaż jeżdżę ćwiartką, mam tyle samo wzrostu i nie ma tragedii) wiec skłaniałbym się ku GS500f.
Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
Owszem ale jest trochę większy od Kawy, poza tym GS ma więcej koni i myślę że na dłużej powinien mu starczyć (kawa może mu się stosunkowo szybko znudzić). Co nie zmienia faktu że dobrze jak byś się przymierzył do obydwu motocykli a najlepiej przejechał nimi kawałek i wtedy podjął decyzje
Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
kurde uwielbiam motocykle suzuki, SV, Bandit, GSXF, GSXR, Hayka, V-strom, DR, nawet ten dziwoląg Van Van ma swój urok, są tylko 2 motocykle względem których mam mieszane uczucia.
1 GS - gdyby mu dali inny widelec byłby naprawdę zajebisty, taki mały SV z dwoma garami w rzędzie. drugi to gladius którego polubiłem na szkoleniu, który fajnie brzmi ale jest nieporęczny i ma lapę jak piz*a... Aż dziw bierze że jeszcze się za niego nie wzięli bo ta maszyna ma potencjał. Nie masz ochoty na np dr350? wsadzić to na koła asfaltowe i jest fajne supermoto.
1 GS - gdyby mu dali inny widelec byłby naprawdę zajebisty, taki mały SV z dwoma garami w rzędzie. drugi to gladius którego polubiłem na szkoleniu, który fajnie brzmi ale jest nieporęczny i ma lapę jak piz*a... Aż dziw bierze że jeszcze się za niego nie wzięli bo ta maszyna ma potencjał. Nie masz ochoty na np dr350? wsadzić to na koła asfaltowe i jest fajne supermoto.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości