Yamaha MT 07 2014 r. 6200 km ABS
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Yamaha MT 07 2014 r. 6200 km ABS
Witam serdecznie. Ostatnio prosiłem Was o pomoc przy wyborze pierwszego moto. Polecony został mi MT 07 i bardzo mi się podoba. Znalazłem taką oto propozycję. Kolor dla mnie idealny, ABS czego szukam. No wydaję się super. Właściciel zgadza się na sprawdzenie Yamahy w serwisie Yamahy. Jedyny szczegół który lekko mnie niepokoi to brak ograniczników na stopkach. Właściciel mówi, że nie ma żadnej ryski, wgniotki, kompletnie żadnych uszkodzeń. Co o tym sądzicie ?
http://otomoto.pl/oferta/yamaha-mt-07-a ... hj9UE.html
http://otomoto.pl/oferta/yamaha-mt-07-a ... hj9UE.html
-
Paniczos - Świeżak
Klamki niby w Niemczech kupione za 100 ileś euro. Reszta nie wiem po ile i skąd. Bo mówił że jeszcze ramka pod tablicę wymieniona i kierunkowskazy. A tak po za tymi dodatkami to jak sprzęt? Bo te dodatki mało mnie interesują, bo mówił że oryginalne te części ma.
-
Paniczos - Świeżak
Niestety wprowadzasz. Założyłem ten temat żeby dowiedzieć się co ktoś kto się zna sądzi o tym moto z ogłoszenia. Prosiłbym o opinie. W KJM w Gdańsku MT 07 z ABS 26500 zł jak w każdym innym salonie w tym kraju. Można kilkaset złotych utargowac ale nie wiele.
Ostatnio edytowano 21/5/2015, 12:37 przez Paniczos, łącznie edytowano 1 raz
-
Paniczos - Świeżak
czekaj cos mi sie pomylilo to bylo chyba tu: http://motocykle-gdynia.pl , na pewno bylo taniej bo gosciu sciaga go bezposrednio omijajac dealera (takim jak jest KJM)... zadzwon moze bedzie dobra cena..
- tomjed00
- Świeżak
tomjed00 napisał(a):kurcze juz nie pamietam dokladnie ale chyba 21.500 bez abs a z abs byla za 24.000 chyba... KMJ w Gdansku, najlepiej zadzwon i sie dowiedz bo nie chce w blad wprowadzac..
Nie siej takich farmazonów kolego bo dostaniesz lizaka.
-
Movi - Moderator
Vasago napisał(a):Jako posiadacz MT07 z chińskimi akcesoriami polecam jedno i drugie
Dobrze to miło z Twojej strony. A coś odnośnie tego konkretnego egzemplarza ? Może ktoś mógłby zadzwonić do sprzedawcy i zadać kilka pytań szczegółowych ? Mi się podoba i tak jak napisałem po za tymi ogranicznikami na stopkach niczego się nie dopatrzyłem i jest możliwość sprawdzenia w serwisie Yamahy. Możecie mi coś pomóc ?
Movi napisał(a):Nie jest to nic złego ostatecznie- nie mniej nie możliwe żeby zapłacił za klamkę 100 ojro bo 470 kosztuje akcesoryjny oryginał Yamahychyba że 100 ojro komplet.
No tak pewnie chodziło mu o komplet. Źle to napisałem może.
Ostatnio edytowano 21/5/2015, 12:38 przez Paniczos, łącznie edytowano 1 raz
-
Paniczos - Świeżak
Kolego na zdjęciach nie widać nic niepokojącego. Ma akcesoryjne klamki, ramkę tablicy i kierunki- sam to zauważyłeś.
Chińskie najprawdopodobniej żywcem z alieekspres ściągnięte.
Zadzwoń do sprzedawcy, ustal nr VIN zobaczymy co to za sztuka. Niech Ci wyślę skanem pierwszy przegląd motocykla- będziesz miał pewność że był zrobiony.
I race blu to nie żadne limitowane malowanie- po prostu jedno z kilku
Chińskie najprawdopodobniej żywcem z alieekspres ściągnięte.
Zadzwoń do sprzedawcy, ustal nr VIN zobaczymy co to za sztuka. Niech Ci wyślę skanem pierwszy przegląd motocykla- będziesz miał pewność że był zrobiony.
I race blu to nie żadne limitowane malowanie- po prostu jedno z kilku

-
Movi - Moderator
Paniczos napisał(a):Vasago napisał(a):Jako posiadacz MT07 z chińskimi akcesoriami polecam jedno i drugie
Dobrze to miło z Twojej strony. A coś odnośnie tego konkretnego egzemplarza ? Może ktoś mógłby zadzwonić do sprzedawcy i zadać kilka pytań szczegółowych ? Mi się podoba i tak jak napisałem po za tymi ogranicznikami na stopkach niczego się nie dopatrzyłem i jest możliwość sprawdzenia w serwisie Yamahy. Możecie mi coś pomóc ?
Chodziło mi o to żebyś nie tracił czasu na rozważania, czy klamki kosztowały 100, czy 500 zł, a mocowanie tablicy ma znaczek znanej firmy produkującej akcesoria, bo to nie ma znaczenia.
I też obstawiam, że ktoś usunął te ograniczniki ze względów estetycznych. Przecież nie urwał ich po obu stronach w wypadku, a potem nie odbudował całego motocykla z pominięciem akurat tych dwóch elementów.
- Vasago
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.